Itt szórják a pénzüket az amerikai milliomosok

A floridai Bal Harbour Shops olyan exkluzív márkáknak ad otthont, mint a Versace, a Gucci vagy a Chanel, és inkább hajaz egy trópusi üdülőhelyre, mint egy nyüzsgő bevásárlóközpontra.

A Bal Harbour Shops egy luxus bevásárlóközpont a tengerparton, Bal Harbour, Miami területén. A trópusokat megidéző bevásárlóközpont 466.000 négyzetméteren terül el, kínálatában csúcsminőségű üzletek és éttermek is megtalálhatóak.

Az egyedileg készített egydarabos árukról, és limitált kiadású tételeiről híres pláza, sokkal több egy egyszerű bevásárlóközpontál: a tavakkal és pálmafákkal körbevett pláza olyan exkluzív neveket sorakoztathat fel többek között, mint a Gucci, a Moncler, az Alexander McQueen, a Graff, a Versace, a Miu Miu, a Carolina Herrera, az Escada, az Hublot, a Roberto Cavalli, a Chanel és a Neiman Marcus márkabolt.

Ezek a márkák pedig épp elég indokot szolgáltatnak a lelkes vevőknek, hogy akár a világ más pontjairól is ellátogassanak az egyedi hangulatú plázába.

Ha a luxus butikok nem teljesítenek jól, akkor más tervezői márkákkal helyettesítik őket. Még várólista is van, szinte lehetetlen azonnal helyet bérelni a komplexumban.

A pláza időnként otthont ad exkluzív sajtóeseményeknek, blogger rendezvényeknek és divatbemutatóknak is.

(via Business Insider)