Képezné munkavállalóját, de nincs rá pénze? – Itt a megoldás!

A továbbképzés ma már minden területen alapvető követelmény. Csakhogy beiratkozni egy workshopra, vagy tréninget fizetni a munkavállalóknak nem olcsó mulatság. Ha az Önök cége az egészségügyi, köznevelési, felsőoktatási, szociális, gyermekvédelmi és társadalmi felzárkózási, vagy éppen ifjúság- és családügyi, gyermekek napközbeni ellátását célzó, továbbá kulturális szolgáltatások szférában tevékenykedik, létezik egy jó megoldás.

A Magyar Fejlesztési Bank EFOP Pénzügyi Eszköz Hitelprogramját kifejezetten azoknak a kis- és középvállalkozásoknak hozták létre, amelyek az emberi erőforrás terén tevékenykednek.

Ezen vállalkozások vezetőinek, alkalmazottainak is szükségük van képzésekre és bizony előfordul, hogy ez kerül a legutolsó helyre a vállalkozásra váró számos megoldandó probléma közül. Most azonban erre is van megoldás. A Magyar Fejlesztési Bank EFOP Pénzügyi Eszköz Hitelprogramjának egyik célja ugyanis pont a humán erőforrás fejlesztés. Ennek keretében támogatható minden olyan képzés, továbbképzés, szakmai képzés, amely növeli a szolgáltatás hozzáadott értékét, de tréningre, workshopra, illetve tanácsadásra, és coachingra is felvehető  kedvezményes hitel.

Támogatható minden olyan képzés, amely legalább 8 órás, tanúsítvánnyal, bizonyítvánnyal, oklevéllel igazolt akkreditált felnőttképzés  és a vállalkozás, valamint a vállalkozás által nyújtott szolgáltatás fejlesztésére  irányul. A tréning, workshop, tanácsadási díj maximális összege nettó 96 000 Ft/fő/nap lehet, míg az elszámolható coaching díj nem haladhatja meg a  nettó 20 000 forintos óradíjat .

Jó hír, hogy a kedvezményes hitel nem csupán képzésre vehető igénybe. Felhasználható még:

  • Olyan eszköz beszerzésére, amely közvetlenül kapcsolódik egészségügyi, foglalkozási rehabilitációs vagy szociális szolgáltatás nyújtásához.
  • Rehabilitációs célú eszközök gyártásához, forgalmazásához, bérbeadásához.
  • Konferencián, szakmai kiállításon résztvevőként vagy kiállítóként való részvételhez.
  • Megváltozott munkaképességű emberek munkájához kapcsolódó munkaállomások kialakításához.

További részletekért látogasson el a

https://www.mfb.hu/vallalkozasok/mukodo/hitel/efop-511-17-penzugyi-eszkoz-hitelprogram-t97-p97?utm_source=novekedes&utm_medium=egyedi&utm_campaign=1805-EFOP

oldalra. (X)