Ezek a világ legexkluzívabb hoteljei – ha már nem jutunk el ide, nézegessük a képeket

A világ legelitebb hoteljei, olyan élményt nyújtanak milliárdos és milliomos vendégeiknek, amikről az átlagember csak álmodik. A CNN összegyűjtötte a világ 5 legjobb szolgáltatást nyújtó luxus hoteljét.

Four Seasons Resort Bali (Sayan Bali)

A szálloda 42 privát villát foglal magában, teljesen szeparált, dzsungel környezetben. Mindegyik villához tartozik egy  medence is. Olyan sztárok szálltak már meg itt, mint például Julia Roberts vagy Barack és Michelle Obama.

Szobák: 569 dollártól éjszakánként

Hotel Bel-Air (Los Angeles)

Elrejtve a Los Angeles-i kanyonok között, a Hotel Bel-Air, LA egyik legexkluzívabb környékén található. A hotel 103 szobát és lakosztályt tartalmaz, amelyekben kandalló és akár fűtött medence is található. A diszkrét elhelyezkedés miatt olyan ikonok kedvelt helye volt, mint Robert Redford, Marilyn Monroe és Grace Kelly, akiről egy lakosztályt is elneveztek.

Szobák: 545 dollártól éjszakánkánt

Royal Mansour (Marrakés)

A Royal Mansour, Marokkó uralkodója VI Mohammed megbízásából épült, így nem meglepő, hogy elképesztően fényűző. Az üvegablakokat kézzel készített mozaikok díszítik és a padlót selyemszőnyegek borítják.

Szobák: 1336 dollártól éjszakánként

The Brando Resort (Tahiti)

Amikor szuper exkluzivitásról és egekig magasló árakról van szó a Brando az első. A resort egy privát szigeten épült, és a hotel nevét Marlon Brando tiszteletére adták, mert ő volt a sziget tulajdonosa elég sokáig. Brando 35 környezetbarát villát működtet privát medencével és direkt tengerparti hozzáféréssel. Nem meglepő, hogy olyan vendégek látogatják, mint Leonardo DiCaprio, Beyoncé vagy az Obama házaspár.

Szobák: 3700 dollártól éjszakánként

Ashford Kastély (Cong, Írország)

A mesebeli kastélyt 1228-ban építették és a méretei elképesztőek. A kastélyt kristály csillárok, antik ír műemlékek díszítik. A hotel 82 szobát tartalmaz, az összes egyedi berendezéssel készült, így valóban hihetjük, hogy a kastélyban élünk.

Szobák: 488 dollártól éjszakánként