Ezek a legkedveltebb nászutas célpontok

Hírek2019. márc 15.Növekedés.hu

A görögországi Santorini szigete a nászutasok legnépszerűbb célpontja. Legalábbis az amerikai CeoWorld Magazine által elkészített felmérés szerint, amely több ezer frissen egybekelt házaspár megkérdezésével készült.

Az amerikai magazin 2018 végén és 2019 első hónapjaiban összeházasodó több mint hatezer pár megkérdezésével állította össze a 2019-es év listáját. A rangsor első helyére a görögországi Santorini került, nem véletlenül, hiszen a lenyűgöző kék-fehér épületeiről híres vulkanikus sziget Görögország egyik legszebb turisztikai célpontja. Nem okozhatott meglepetést az sem, hogy a második helyén a homokos strandokkal, illetve kristálytiszta vízzel bíró Maldív-szigetek szerepel.

Valamelyest meglepőnek tűnhet azonban, hogy a harmadik helyre nem egy egzotikus trópusi sziget, hanem Izland került. A tűz és jég országa az utóbbi években egyre felkapottabb turisztikai célponttá vált, és úgy látszik mostanra már a nászutasok körében is az egyik legnépszerűbb desztináció lett. Az ötödik helyen szereplő Patagónia sem feltétlenül jut elsőre az ember eszébe, ha nászutas célpontokra gondol, azonban az Argentína és Chile területén lévő régió csodálatos természeti látnivalókat, túrázási, síelési lehetőségeket nyújt. Utóbbira a svájci Alpok is gyönyörű helyszínt kínál, amely a hetedik helyre került.

A húszas listán Olaszország három desztinációval is képviselteti magát: a rangsor első felében Toszkána, illetve Amalfi, míg a hátsó harmadában Róma kapott helyet. Az olasz főváros mellett még két európai nagyváros (Barcelona és Párizs) található meg a listán, amelyről természetesen nem hiányozhatnak az olyan felkapott egzotikus helyszínek, mint Bora Bora, Bali vagy Mauritius sem.

A nászutasok 20 legnépszerűbb célpontja (Forrás: CeoWorld Magazine)

 1. Santorini (Görögország)
 2. Maldív-szigetek
 3. Izland
 4. Toszkána (Olaszország)
 5. Patagónia (Dél-Amerika)
 6. Krabi (Thaiföld)
 7. Svájci Alpok (Svájc)
 8. Amalfi (Olaszország)
 9. Barcelona (Spanyolország)
 10. Fidzsi-szigetek
 11. Bahamák
 12. Marokkó
 13. St. Lucia
 14. Bora Bora és Tahiti (Francia Polinézia)
 15. Riviera Maya (Mexikó)
 16. Párizs (Franciaország)
 17. Róma (Olaszország)
 18. Bali (Indonézia)
 19. Kaua’i (Hawaii)
 20. Mauritius

SIKERSZTORIK
Így dolgozhatsz produktívan otthonról! 10 szuper tipp a home office-hoz
Sokan irigykednek azokra, akik megtehetik, hogy otthonról dolgoznak. A home office azonban nem mindenkinek megy egyszerűen.
HR2019. jan 28.
Depresszió elleni orrsprayt fejlesztett ki a Johnson & Johnson
Az amerikai gyógyszerhatóság engedélyezte a partidrogként is használt ketamin származékát tartalmazó orrspray-t.
Hírek2019. márc 16.
Nagyon jó film lett a most díjazott Rossz versek
Először nyerte el magyar film a Monte Carlo-i Filmfesztivál fődíját: a Rossz verseket az Emir Kusturica vezette zsűri díjazta.
Siker2019. márc 16.
Bill Gates szerint ez a 10 újítás megváltoztatja a közeljövőt
Reméljük, hogy nem téved a Microsoft egykori alapítója.
Tech2019. márc 15.
Ezeket az órákat hordják a legnagyobb cégek vezetői
A legsikeresebb vezetők számára egy óra a presztízs és az imázs fontos része. Mutatjuk, milyen órákat hord néhány meghatározó nagyvállalat vezetője.
Hírek2019. márc 10.
Ez az iphone app hozta messze a legtöbb pénzt
A Sensor Tower adatai alapján a Statista rangsorolta a legtöbb bevételt hozó Iphone alkalmazásokat: a Netflix népszerűsége töretlen, már az App Store-t is uralja.
Tech2019. jan 30.
5 kifejezés, amelyet a sikeres emberek soha nem használnak
Nem várhatjuk el, hogy megértsük a másikat, ha nem fordítunk rá elég figyelmet. Összegyűjtöttünk 5 olyan kifejezést, amelyet jobb, ha elkerülünk.
Siker2018. nov 30.