Kárpát-medencei „startupperek” támogatása

Pályázatok2017. okt 5.Növekedés.hu

Elindult a Kárpát-medencei Tehetségkutató Alapítvány fiatal startup vállalkozásokat támogató egy éves mentorprogramja. A pályázat célja az innováció és társadalmi felelősségvállalás erősítése a Kárpát-medencei fiatal tehetségek körében. Az Alapítvány 16-30 év közötti  fiatalokat karol fel, elsősorban a természettudományok és matematika területén. A résztvevők nem csak képzést, hanem egyúttal szakmai támogatást is kapnak mentoruktól, akik az üzleti és a tudományos élet megbecsült tagjai. A program célja önálló innovációk létrehozása, illetve a frissen alakult startupok, sikeres vállalkozások bemutatása. A résztvevők átfogó ismereteket szereznek a pénzügyi világról, a jogi környezetről, megteremtve egy későbbi vállalkozás alapjait. Ugyanakkor az alapítvány minden mentoráltjának saját környezetéből mutat be sikeres startupokat, ezzel is erősítve a szülőföldön való kiteljesedést.

SIKERSZTORIK
Ezeket az órákat hordják a legnagyobb cégek vezetői
A legsikeresebb vezetők számára egy óra a presztízs és az imázs fontos része. Mutatjuk, milyen órákat hord néhány meghatározó nagyvállalat vezetője.
Hírek2019. márc 10.
Így osztja be idejét a világ leggazdagabb embere
Jeff Bezos szerint szükség van nagy ívű, hosszú távú víziókra, azonban időnk, energiánk túlnyomó részét rövid távú, 2-3 évre vonatkozó célkitűzésekre kell összpontosítani.
Siker2019. márc 17.
Ő volt a történelem leggazdagabb embere
A világ aranykészletének a felével rendelkezett. Legendás utazása során annyi aranyat szórt el, hogy azzal az egész régióban évekre tönkretette a nemesfém értékét. Egy hihetetlen történet.
Siker2019. márc 16.
Bill Gates szerint ez a 10 újítás megváltoztatja a közeljövőt
Erős lista a Microsoft egykori alapítójától. Reméljük, hogy nem téved és ezek az újdonságok hamarosan megkönnyítik majd az életünket. Az egészségügyi pontok különösen figyelemreméltók.
Tech2019. márc 15.
100 éve nem volt ekkora vagyonuk az amerikai ultragazdagoknak
Ijesztő: ilyen arányokra utoljára az 1920-as évek végén, még a nagy gazdasági világválság kitörése előtt volt példa.
Pénzügyek2019. feb 26.
Ezek a legkedveltebb nászutas célpontok
A rangsor első helyére a görögországi Santorini került, nem véletlenül, hiszen a lenyűgöző kék-fehér épületeiről híres vulkanikus sziget Görögország egyik legszebb turisztikai célpontja. Mutatjuk a többit is.
Hírek2019. márc 15.