Közel 10 milliárdért árulja tengerparti nyaralóját Bruce Willis

Pénzügyek2019. ápr 9.Növekedés.hu

Filmszerepei mellett hamarosan arról is híres lehet Bruce Willis, hogy ő adta el a legdrágább ingatlant a Kuba mellett található Turks- és Caicos-szigeteken.

A hollywoodi színész 33 millió dollárért (9,5 milliárd forintért) árulja tengerparti nyaralóját a karibi szigeten. Ha ennyiért sikerül is eladnia a birtokát, akkor az majd a legdrágább áron elkelt ingatlannak fog számítani a Nagy-Britanniához tartozó, Kuba közelségében található szigeten – számol be a Wall Street Journal.

A tengerparti nyaraló összesen 1680 négyzetméternyi belső térrel bír, illetve négy medence tartozik hozzá.

A 11 hálószobával, illetve 12 fürdőszobával rendelkező villaegyüttes valójában három házból áll.

A központi, kétszintes ház öt hálószobával rendelkezik, míg a két, vendégeknek fenntartott kisebb ház 3-3 hálószobát foglal magában. A tavaly teljes átalakításon átesett központi házban az öt hálószóba mellett egy nagy nappali és egy moziterem is található.

Az ingatlanhoz közel 1600 négyzetméternyi kert társul, amelyen belül mintegy 350 méter széles saját homokos partszakasz tartozik. A kókusz-, banán- és papajafákkal szegélyezett birtokon egy partmenti jógapavilon, illetve egy kalózhajóval felszerelt játszótér is megtalálható.

Bruce Willis 2000-ben vásárolta meg a telket, az épületegyüttes 2004-re készült el. A 64 éves színész március végén itt vezette ismét oltár elé – Demi Moore utáni második – feleségét, a 40 éves Emma Heminget, akivel a 10 éve megkötött házasságukat újították meg. Két kislányuk 7, illetve 4 éves.

SIKERSZTORIK
A Google és a Facebook coach-a szerint ez kell a sikerhez
Melody Wilding viselkedés-kutató szerint azok a vezetők, akik folyamatos nyomás alatt állnak, olyan készségeket gyakorolnak, amely segítségével a legtöbbet tudják kihozni magukból és másokból.
Siker2019. ápr 14.
Tudta, hogy az isteni Michelangelo zseniális üzletember is volt?
Levélváltásaiban jellemzően nem művészetről, sokkal inkább olcsón megszerezhető birtokokról, szerencsés adásvételekről folyt a szó.
Siker2019. ápr 6.
Erről mondott le Bill Gates és Warren Buffett a siker érdekében
Amikor valakinek a sikerére gondolunk, gyakran megfeledkezünk arról, hogy annak eléréséhez mennyi erőfeszítés szükséges.
Hírek2019. feb 1.
A briteket kiléptető Michel Barnier Európa legveszélyesebb embere
A francia néppárti politikusnak nemcsak Theresa Mayt sikerült kiütnie a ringből, de eddig azt is elérte, hogy az Unió végig egységes maradjon mögötte.
Elemzések2019. ápr 12.
Jeff Bezos volt felesége lesz a harmadik leggazdagabb nő
A válás után közel 36 milliárd dollár illeti majd meg MacKenzie Bezost, az Amazon-alapító feleségét.
Hírek2019. ápr 7.
A világ 10 legjobb üzleti egyeteme – Európa beelőzte a nagy amerikai fellegvárakat
Rögtön az első helyen egy európai intézmény, amely beelőzte a nagy amerikai fellegvárakat: a Harvardot, az MIT-t és a Standfordot. Ne Oxfordra gondoljunk!
Hírek2019. ápr 14.
Weiss Manfréd: a XX. század leginnovatívabb magyar vállalkozója
A csepeli mágnás báró úgy pörgette fel a magyar gazdaságot, ahogy arra azóta sem volt példa.
Elemzések2019. márc 24.