Új igazgatósági tagot választottak az AKKO Invest részvényesei

Tőzsde2020. szept 3.Növekedés.hu
A rovat támogatója:

Rendkívüli közgyűlést tartott az AKKO Invest, melyen a részvényesek új igazgatósági és audit bizottsági tagot választottak. Az új tag Székely Gábor, aki komoly tőkepiaci és tranzakciós tapasztalattal érkezik a befektetési társasághoz.

A Budapesti Értéktőzsde Standard kategóriájában jegyzett AKKO Invest Nyrt. szeptember 3-i rendkívüli közgyűlésén a részvényesek új Igazgatósági és Audit bizottsági tag megválasztásáról döntöttek. Az Igazgatóság tagjának választották Székely Gábort, aki komoly tapasztalatokkal rendelkezik a magyar tőkepiacon.

Székely Gábor a Pénzügyi és Számviteli Főiskola Pénzügy szakán szerzett közgazdász diplomát. Szakmai pályafutásának elején az ingatlanüzemeltetési- és befektetési piacon szerzett széleskörű tapasztalatokat, valamint tanácsadóként segítette jelentős hazai vállalatok tőkeműveleteit, szakértőként pedig ipari termelőüzemek értékesítésébe is bekapcsolódott.

A szakember évtizedes vállalatvezetői és tőkepiaci tapasztalattal rendelkezik, miután

részt vett Magyarország egyik legdinamikusabban növekvő ingatlanbefektetési társaságának, az Appeninn Nyrt-nek 2009-es megalapításában, melynek aztán vezetője is volt.

Jelenleg a Budapesti Értéktőzsde Prémium kategóriájában jegyzett

AutoWallis Nyrt. befektetési igazgatójaként és igazgatóságának tagjaként

felel a tőzsde autós vállalatának tőkepiaci jelenlétéért, új befektetéseinek felkutatásáért és azok lebonyolításáért.