Jogi nyilatkozat

A növekedés.hu oldalon található információ és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt ezért tájékozódjon több forrásból részletesen, illetve szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval.

A fent írtakra figyelemmel az oldal üzemeltetője, szerkesztői, készítői és szerzői kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.

A növekedés.hu online gazdasági újság az általa közölt hírek, elemzések, interjúk és egyéb írások összeállítása során kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a felhasznált adatok hiteles, megbízható forrásból származzanak. Az adatok hitelességéért mindazonáltal a növekedés.hu online gazdasági újság, illetve kiadója nem vállal felelősséget.

A növekedés.hu online gazdasági újság által közölt hírek, elemzések, interjúk és egyéb írások tájékoztató céllal készülnek, így befektetési ajánlást/tanácsadást nem tartalmaznak.

Valamennyi, az online felületen megjelent vélemény, elemzés az azt elkészítő szakmai véleményét tükrözi, mely objektív és szubjektív elemeket egyaránt tartalmaz. Az előbbiekre, valamint a tőzsdei tranzakciók általános kockázatára tekintettel a szerkesztőség és a kiadó az egyes cikkekkel, elemzésekkel vagy az azokból származó információra és véleményekre alapított ügyletekkel kapcsolatos semmilyen kárért vagy egyéb költségért felelősséget nem vállal.

A növekedés.hu online gazdasági újság szerkesztősége.