A Deichmann tovább terjeszkedik az online-piacon

Hírek2017. okt 5.Növekedés.hu

Bővíti e-kereskedelmét az osztrák Deichmann cipőkereskedelmi vállalat, miután már most is minden ötödik lábbeli az online piacon talál gazdára. Az e-kereskedelem szimpla bővítésén túl tovább újításokat is tervez a Deichmann: az egyik bécsi boltban már tesztelik az úgynevezett összcsatornás rendszert( omnichannel), ami lehetővé teszi, hogy  vevő egy képernyő megérintésével tájékozódjon a teljes kínálatról, s a  kiszemelt cipőt ott helyben meg is rendelje. Ennek a módszernek az előnye, hogy a vállalat az egymástól eltérő kereskedelmi csatornáit egy összcsatornás rendszerbe integrálja, megkönnyítve  vásárlást. Az Ausztriában 25 éves jubileumát ünneplő cég egyébként tavaly első ízben lett piacvezető: tíz millió pár lábbelit értékesített 175 üzletében, árbevétele 2016-ban 5 százalékkal 248 millió euróra emelkedett. Az esseni anyavállalat 2016-ban 5, milliárd euró árbevételre tett szert, ennek 60 százaléka származott külföldről.

SIKERSZTORIK
Ő volt a történelem leggazdagabb embere
A világ aranykészletének a felével rendelkezett. Legendás utazása során annyi aranyat szórt el, hogy azzal az egész régióban évekre tönkretette a nemesfém értékét. Egy hihetetlen történet.
Siker2019. márc 16.
Depresszió elleni orrsprayt fejlesztett ki a Johnson & Johnson
Az amerikai gyógyszerhatóság engedélyezte a partidrogként is használt ketamin származékát tartalmazó orrspray-t.
Hírek2019. márc 16.
Nagyon jó film lett a most díjazott Rossz versek
Először nyerte el magyar film a Monte Carlo-i Filmfesztivál fődíját: a Rossz verseket az Emir Kusturica vezette zsűri díjazta.
Siker2019. márc 16.
Bill Gates szerint ez a 10 újítás megváltoztatja a közeljövőt
Erős lista a Microsoft egykori alapítójától. Reméljük, hogy nem téved és ezek az újdonságok hamarosan megkönnyítik majd az életünket. Az egészségügyi pontok különösen figyelemreméltók.
Tech2019. márc 15.
Ezeket az órákat hordják a legnagyobb cégek vezetői
A legsikeresebb vezetők számára egy óra a presztízs és az imázs fontos része. Mutatjuk, milyen órákat hord néhány meghatározó nagyvállalat vezetője.
Hírek2019. márc 10.
Ez az iphone app hozta messze a legtöbb pénzt
A Sensor Tower adatai alapján a Statista rangsorolta a legtöbb bevételt hozó Iphone alkalmazásokat: a Netflix népszerűsége töretlen, már az App Store-t is uralja.
Tech2019. jan 30.
5 kifejezés, amelyet a sikeres emberek soha nem használnak
Nem várhatjuk el, hogy megértsük a másikat, ha nem fordítunk rá elég figyelmet. Összegyűjtöttünk 5 olyan kifejezést, amelyet jobb, ha elkerülünk.
Siker2018. nov 30.