A K&H Biztosító kapta meg elsőként a kiemelkedő digitális biztosító védjegyet

Hírek2021. márc. 19.MTI

A jövőben "kiemelkedő digitális biztosító"-ként működik a K&H Biztosító, a társaság ugyanis a piaci szereplők közül elsőként kapta meg az állami Digitális Jólét Program kiemelkedő digitális biztosító védjegyet. Így a K&H mind a banki, mind pedig a biztosítói oldalon rendelkezik már a Digitális Jólét Program elismerésével - közölte a cég pénteken az MTI-vel.

A 2015 óta működő Digitális Jólét Program egyik leglényegesebb célkitűzése, hogy az állam működését, valamint a társadalom és a gazdaság minden területét érintő digitális ökoszisztémát hozzon létre.

A 2020 novemberében indult védjegy-program felhívja az ügyfelek figyelmét a kiemelkedő digitális szolgáltatásokat nyújtó társaságokra, a védjegy pedig minőségi garanciát jelent azok számára, akik esetleg bizalmatlanok a digitális ügyintézéssel szemben

- áll a biztosító közleményében.

A K&H Biztosító a jövőben használhatja a védjegyet annak érdekében, hogy meglévő ügyfelei mellett erősítse azon felhasználók bizalmát is, akik még esetleg nem döntöttek a digitális szolgáltatások igénybevételével kapcsolatban.

Székely Pálma, a K&H Biztosító életbiztosításokért és saját értékesítési csatornákért felelős vezetője elmondta: "törekedtünk arra, hogy a lehető legtöbb szolgáltatásunkat - utasbiztosítástól a lakásbiztosításon át a gépjárműbiztosításig - költöztessük a digitális térbe, egyszerűbbé téve ezzel felhasználóink ügyintézését".