A magyarok karácsonyra imádják a halat, a Kifli.hu idén is minden igényt kielégít

Hírek2023. dec. 15.Növekedés.hu

Az ünnepi szezonban olyan páratlan halválasztékot mutat be a karácsonyi menühöz a Kifli.hu, aminél nehéz szélesebbet találni az online térben. A több mint 70 különböző termékből álló kínálatban 8 országból - a népszerű norvég lazacok mellett Görögország, Új-Zéland, Hollandia, Horvátország, Izland, Olaszország és Oroszországból - származó halak is elérhetőek.

Növekvő igény évről évre

A Kifli.hu folyamatosan bővíti széles palettáját, a vásárlóik pedig szeretik ezt. A kereslet 47%-kal nőtt a tavalyi évhez képest, ahogy közeledünk az ünnepi szezonhoz. A Kiflis vásárlók 13%-a tesz halat a kosarába. Tavaly decemberben folyamatosan nőtt a kosarakban található halkészítmények száma is, az első héten 6, a másodikon 7, míg a karácsonyi héten már 100 kosárból 9 vásárlásban volt friss hal vagy halkészítmény.

Az időszak legnépszerűbb termékei: a fenntartható gazdálkodásból származó Fjoru tengeri halak mellett a hagyományos magyar halételeket tartalmazó hazai kínálata és a tenger gyümölcseinek exkluzív gyűjteménye.

Gabriel Makki, a Kifli.hu ügyvezetője hozzátette:

Nagyon örülünk halkategóriánk növekvő népszerűségének és a vásárlóinktól kapott pozitív reakcióknak. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a legjobb választékot építsük ki a városban, és ügyfeleinknek hozzáférést biztosítsunk a friss halakhoz és egészséges tengeri és folyami ételekhez egész évben, közvetlenül az otthonukba szállítva.

Halvacsora az egészségesebb karácsonyért

Halat fogyasztani a karácsonyi menü részeként nem csak hagyomány, de kifejezetten egészséges is.

Víztartalma miatt könnyen emészthető étel, így nem terheli a szervezetet egy kiadós családi lakoma után. A kiváló minőségű fehérje mellett olyan ásványok forrása is, mint a kálcium, szelén, jód, foszfor, amelyek mind-mind hozzájárulnak az egészség megőrzéséhez. 

A tengertől az asztalig garantált frissesség

A Kifli.hu a páratlan frissesség ígéretével garantálja az ünnepi lakomát, mindezt annyira komolyan gondolja, hogy a vásárló néhány kattintással magának írhatja jóvá a termék árát, ha nem volt elégedett a frissességgel.

Fenntarthatóság minden falatban

A Kifli.hu mind a választékban, mind a szolgáltatásában egyformán hangsúlyozza a környezettudatos választásokat.

A sajátmárkás Fjoru termékek esetében a tengeri halak fenntartható gazdaságokból származnak, a környezetbarát futárautók és a pénztárcabarát öko-szállítási idősávok hűen tükrözik a kényelem és a környezeti felelősség közötti egyensúly iránti elkötelezettséget.