Analógiából digitáliába – a könyvkiadás ma

Hírek2018. máj 11.Növekedés.hu

Analógiából digitáliába – a könyvkiadás ma. Merre tart a Gutenberg-galaxis? Ezzel a címmel tart előadást a Magyar Közgazdasági Társaság Kultúragazdasági Szakosztályának meghívására Kocsis András Sándor, a Kossuth Kiadó elnök-vezérigazgatója, a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülésének korábbi elnöke 2018. május 18-án, pénteken 16 órától a FUGA Budapesti Építészeti Központban (Budapest V. kerület, Petőfi Sándor utca 5.). A rendezvény moderátora Birinyi József közgazdász, népzenekutató, a szakosztály, valamint a Hungarikum Szövetség elnöke. Előadásában Kocsis András Sándor olyan témákról osztja meg gondolatait a hallgatósággal, mint a kortárs magyar irodalom helye a világban, a könyvkiadás és az állam kapcsolata, támogatási rendszerek, a könyves világ struktúrája, vagy éppen a könyvkiadás és a nyomdaipar együttműködése és gazdasági hátterük.

SIKERSZTORIK
Ezeket az órákat hordják a legnagyobb cégek vezetői
A legsikeresebb vezetők számára egy óra a presztízs és az imázs fontos része. Mutatjuk, milyen órákat hord néhány meghatározó nagyvállalat vezetője.
Hírek2019. márc 10.
Így osztja be idejét a világ leggazdagabb embere
Jeff Bezos szerint szükség van nagy ívű, hosszú távú víziókra, azonban időnk, energiánk túlnyomó részét rövid távú, 2-3 évre vonatkozó célkitűzésekre kell összpontosítani.
Siker2019. márc 17.
Ő volt a történelem leggazdagabb embere
A világ aranykészletének a felével rendelkezett. Legendás utazása során annyi aranyat szórt el, hogy azzal az egész régióban évekre tönkretette a nemesfém értékét. Egy hihetetlen történet.
Siker2019. márc 16.
Bill Gates szerint ez a 10 újítás megváltoztatja a közeljövőt
Erős lista a Microsoft egykori alapítójától. Reméljük, hogy nem téved és ezek az újdonságok hamarosan megkönnyítik majd az életünket. Az egészségügyi pontok különösen figyelemreméltók.
Tech2019. márc 15.
100 éve nem volt ekkora vagyonuk az amerikai ultragazdagoknak
Ijesztő: ilyen arányokra utoljára az 1920-as évek végén, még a nagy gazdasági világválság kitörése előtt volt példa.
Pénzügyek2019. feb 26.
Ezek a legkedveltebb nászutas célpontok
A rangsor első helyére a görögországi Santorini került, nem véletlenül, hiszen a lenyűgöző kék-fehér épületeiről híres vulkanikus sziget Görögország egyik legszebb turisztikai célpontja. Mutatjuk a többit is.
Hírek2019. márc 15.