Az agilis vezető - könyvbemutató augusztus 14-én

Hírek2019. aug. 12.Növekedés.hu

Az agilis vezető - ezzel a címmel jelenik meg Simon Hayward új kötete a Pallas Athéné Könyvkiadó gondozásában.

A könyvet 2019. augusztus 14-én, szerdán 17 órakor mutatják be Budapesten, a Bölcs Várban (Budapest I. kerület, Úri utca 21.), egy kerekasztal-beszélgetés keretében.

A beszélgetés résztvevői:

  • Móricz Emeseagilis szervezetfejlesztő, executive coach, a Budapesti Metropolitan Egyetem Transformative Agile Leadership agilis személyiségfejlesztés tárgyának felelőse
  • Kránitz Éva vezetői coach és Haraszti-Horváth Dóra agile coach, szoftverfejlesztő.

A vendégeket Cseh Katinka, a PABOOKS ügyvezető igazgatója köszönti.

A kiadó a következőképpen ajánlja a kötetet:

A mai változékony, bizonytalan, komplex és kevésbé egyértelmű világban a vállalatvezetők számára komoly kihívást jelent, hogy a szervezeti stabilitást megőrizve a termelékenységi mutatókat pozitív irányba kormányozzák. Ahhoz, hogy folyamatosan értékeljék helyzetüket, visszacsatoljanak és végrehajtsák stratégiáikat, mindeközben pedig megőrizzék tettrekészségüket és annak képességét, hogy a külső körülmények hatására erőfeszítéseiknek rövid idő alatt új irányokat és célokat szabjanak, az agilitás képessége nyújt segítséget.

A rendezvényen a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött! A szervezők kérik, hogy az érdeklődők a részvételi szándékukat a protokoll@pallasathenekiado.hu címen jelezzék legkésőbb 2019. augusztus 14-én, szerdán 10 óráig.