Az MKB Bankban járt az Egyptian Banking Institute of the Central Bank of Egypt delegációja

Hírek2019. nov. 11.Növekedés.hu

Az MKB Bank compliance és a fintech tapasztalatainak és eredményeinek megismerése volt a célja annak a szakmai látogatásnak, amelyet az Egyptian Banking Institute of the Central Bank of Egypt és az Egyiptomi Központi Bank vezető tisztségviselői, valamint az Egyiptomi Bankárképző munkatársai tettek az elmúlt héten MKB Bankban.

Az MKB Bank részéről Bácsfalvi András, az MKB Bank compliance igazgatója a pénzintézet compliance tapasztalatairól, a közelmúltban elfogadott Korrupcióellenes Politika tartalmáról és céljairól tájékoztatta a résztvevőket, míg Pereczes János, az MKB Bank által létrehozott MKB Fintechlab ügyvezető igazgatója a vállalat saját fintech eredményeit és fintech inkubációs tapasztalatait vázolta, továbbá ismertette az MKB Bank tavalyi sikeres digitális átállásának eredményeit és további lehetőségeit.

Bácsfalvi András, MKB Bank compliance igazgató:

„Egyiptomi kollégáink jelentős nyitottságukról tettek tanúbizonyságot. Nagy érdeklődést mutattak tapasztalatainkkal kapcsolatosan és sok, kifejezetten összetett szakmai kérdést is feltettek. Örömünkre szolgál, hogy tapasztalataink, folyamatban lévő fejlesztéseink és céljaink megosztásával a segítségükre lehettünk.”

Pereczes János, MKB Fintechlab ügyvezető igazgató:

„Az MKB Fintechlab startup inkubátorként és fintech designközpontként is jelentős nemzetközi kapcsolatrendszerrel és eredményekkel rendelkezik. Az elmúlt három évünk európai és tengerentúli szakmai partnerségei jó alapot adnak arra, hogy más kontinensek és régiók képviselői számára is komoly, összegzett szakmai tudást legyünk képesek átadni.”