Az MKB ismét a MEGFOSZ-szal közösen jelenik meg az ország legnagyobb szántóföldi rendezvényén

Hírek2021. jún. 7.Növekedés.hu

Az MKB Bank az MKB-Euroleasing-gel és a MEGFOSZ-szal (Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetségével) közösen vesz részt június 9-10. között a NAK Szántóföldi Napok - és AgrárgépShow - Mezőfalva agrárszakmai kiállításon.

A NAK Szántóföldi Napok - és AgrárgépShow az ország legnagyobb szabadtéri kiállítása, ahol a gazdálkodók megismerkedhetnek az innovatív technológiákkal, a legújabb kutatási eredményekkel és számos bemutatót tekinthetnek meg, hogy a megszerzett tudás segítségével fejlesszék gazdaságukat. Hosszú idő után ez lesz az első nagy, országos jelentőségű agrárrendezvény, ahol személyesen találkozhatnak az agrárszakma szereplői - olvasható az MKB Bank közleményében.

Az MKB Pénzügyi Csoport az agrárium egyik legjelentősebb szakmai rendezvényén vesz részt évről-évre sratégiai partnerével: a MEGFOSZ a kiállítás társszervezője és egyben az MKB Pénzügyi Csoport társkiállítója is. A kétnapos rendezvényen 200 négyzetméteres közös standon jelennek meg közösen, ahol a versenyképes ajánlatok mellett interaktív programokkal várják az érdeklődőket. Az MKB-Euroleasing jóvoltából pedig egy Nissan X-Trail típusú terepjárót állítanak ki.

Az MKB Agrárpartner Program és az MKB Pénzügyi Csoport széleskörű szolgáltatásokkal, a gazdák igényeihez igazodó termékportfólióval és modern digitális megoldásokkal képes az agrárium szereplőinek igényeit kiszolgálni.

A NAK Szántóföldi Napokon az MKB Pénzügyi csoport mellett a Takarékbank is részt vesz főszponzorként, illetve a Budapest Bank is képviselteti magát, így a Magyar Bankholding Zrt. megalakulása óta ez lesz az első rendezvény, amelyen a tagbankok egyszerre jelennek meg, hogy tovább erősítsék piaci pozíciójukat.

Az MKB Bank és a magyar gazdaság számára is kiemelten fontosak az agrárium szereplői. A pandémia bebizonyította, hogy mekkora szükség van a hazai termékekre, a hazai gazdálkodókra. Szakmai tudásunkkal, termékfejlesztéseinkkel és digitális megoldásainkkal azon vagyunk, hogy segítsük őket minden helyzetben.

- mondta el Ginzer Ildikó, MKB Bank vezérigazgató-helyettese.

Büszkeséget és örömet jelent számomra, hogy működésünk bebizonyította: a hosszú távú siker alapja a korrekt hozzáállás és az ügyfél megbecsülése. A járvány visszaszorulását követően, a gazdaság fokozatos újraindulásával a lízingpiac erőteljes növekedésére számítunk. Az elmúlt egy évben a mezőgazdasági eszközfinanszírozás tovább erősödött, és kereskedő partnereinkkel együttműködve azon dolgoztunk, hogy továbbra is a legjobb finanszírozási megoldást nyújtsuk ügyfeleink számára.

- hangsúlyozta Vály Judit, MKB-Euroleasing vezérigazgató.

Bizonyára nemcsak nekünk, szervezőknek, de a látogatóknak is hiányzott már a személyes találkozás, nagy örömünkre szolgál tehát, hogy ismét megnyithatja kapuját az ország egyetlen szabadtéri álló- és mozgógépes kiállítása. Talán mindannyian tudják, hogy a közeljövőben jónéhány lehetőség kínálkozik majd fejlesztésre, pályázat benyújtására, legyen szó kertészeti, vagy digitális elképzelésről. A tájékozódásra itt Mezőfalván minden lehetőség adott, hiszen szinte az összes kiállító rendelkezik azokkal a gépekkel, eszközökkel, amelyek elengedhetetlenek egy sikeres pályázathoz.

- emelte ki Harsányi Zsolt, a MEGFOSZ elnöke.