Az OTP SmartBankon keresztül már bankfióki ügyintézéshez is foglalható időpont

Hírek2021. márc. 13.Növekedés.hu

Az OTP SmartBank mobilalkalmazás segítségével is lefoglalhatjuk a számukra megfelelő időpontot, a hozzánk legközelebb eső bankfiókba.

Bankfióki ügyintézésünk során is jól jön, ha személyes megjelenést igénylő esetekben időpontra érkezve, soron kívül, gyorsan, kényelmesen és biztonságosan tudjuk pénzügyeinket elintézni. Az OTP Bank időpontfoglalási szolgáltatása épp ezt teszi lehetővé számunkra, és ami még jobb hír, hogy a foglalást már okostelefonon is pillanatok alatt elintézhetjük. Az OTP SmartBank mobilalkalmazás segítségével is lefoglalhatjuk a számukra megfelelő időpontot, a hozzánk legközelebb eső bankfiókba.

Az OTP Bank SmartBank alkalmazás segítségével könnyedén és bárhol igénybe tudjuk venni az az OTP Bank számos szolgáltatását, de az applikáció a személyes ügyintézést is egyszerűsíti. A SmartBankon elérhető új funkciónak köszönhetően ugyanis a banki ügyintézés is sokkal kényelmesebbé válik. Az online, előre rögzített időpontban a fiókba érkezve ugyanis soron kívül fogad bennünket a banki tanácsadó. 

Mobiltelefonunk segítségével kiválaszthatjuk azt is, hogy milyen ügyben szeretnénk tanácsadásra időpontot kérni: legyen szó akár hitelekkel kapcsolatos kérdésről, bankszámlákról vagy bankkártyákról, megtakarítások vagy befektetések kezeléséről, de akár biztosításokkal kapcsolatos ügyintézésről.

Az igényelt szolgáltatás kiválasztását követően egy néhány lépéses egyszerű folyamaton haladunk végig:

  • a megye kiválasztása
  • a település/kerület megadása
  • a bankfiók címe
  • a szabad napok
  • a pontos időpont meghatározását követően jóváhagyással tudjuk megerősíteni az időpontfoglalásunkat

Az időpont megerősítéséről telefonon vagy e-mailben értesítés kapunk. Abban az esetben, ha később úgy alakul, hogy mégsem alkalmas az időpont, akkor csak egy kattintással lemondható. 

A bankfióki tanácsadó az előzetes foglalásnak köszönhetően már tudni fogja, hogy milyen ügyben érkezünk, miben tud majd segítséget nyújtani nekünk, hiszen az applikációba belépéssel már felvettük a kapcsolatot a bankkal. További részletek az időpontfoglalási szolgáltatásról az OTP Bank honlapján olvashatók.