AZ Y GENERÁCIÓSOK 32 SZÁZALÉKA SZAKÍTANA PÁRJÁVAL 37 EZER DOLLÁROS FIZETÉSEMELÉSÉRT

Hírek2018. márc 6.Növekedés.hu

Az idősebb korosztály hajlamos azt gondolni, hogy a „lusta" Y generáció mindent magának akar, semmiről sem mondanak le, pedig képesek feláldozni nagyon fontos dolgokat karrierjük érdekében. Diákhitelt vesznek fel, otthon laknak és késleltetik a saját lakás vételét - mindezek pont az áldozatok vállalásához tartoznak. A Comet, pénzügyi tanácsadó cég felmérése 364 gyermektelen fiatalt kérdezett a témában. Ebből kiderült, hogy a 20 és 36 év közötti gyermektelenek a párkapcsolatok terén is képesek áldozatot hozni. Sőt 41 százaléka a megkérdezetteknek véget vetne párkapcsolatának egy előléptetés miatt. Az Y generáció annyira eltökélt karrierista, hogy akár 11 évig is egyedülállóak maradnának és 7 évig is késleltetnék a házasságkötést. Sőt a gyerekvállalást 8 évig is elhalasztanák, ha ez segíti előbbre jutni őket a karrierjükben. De ez nem azt jelenti, hogy nem kötnének kompromisszumot. A megkérdezettek 86 százaléka elköltözne a párjával, ha az jobb állásajánlatot kapna egy másik városban. Ha fizetésemelésről van szó az Y generáció szintén képes áldozatokat hozni. Majdnem a megkérdezettek egy harmada azt válaszolta, hogy szakítana párjával egy lehetséges fizetésemelés miatt. Azt az összeget, ami miatt már elhagynák párjukat évi 36 ezer dollárra becsülték. De ha családalapításról volt szó az összeg magasabb lett. A megkérdezettek 64 ezer dollár emelésért házasodnának később és 67 ezer dollár emelés kéne ahhoz, hogy eltolják a családalapítást. https://www.cnbc.com/2018/02/26/survey-finds-32-percent-of-millennials-would-break-up-for-a-37000-raise.html?__source=facebook%7Cmakeit

SIKERSZTORIK
Ő volt a történelem leggazdagabb embere
A világ aranykészletének a felével rendelkezett. Legendás utazása során annyi aranyat szórt el, hogy azzal az egész régióban évekre tönkretette a nemesfém értékét. Egy hihetetlen történet.
Siker2019. márc 16.
Depresszió elleni orrsprayt fejlesztett ki a Johnson & Johnson
Az amerikai gyógyszerhatóság engedélyezte a partidrogként is használt ketamin származékát tartalmazó orrspray-t.
Hírek2019. márc 16.
Nagyon jó film lett a most díjazott Rossz versek
Először nyerte el magyar film a Monte Carlo-i Filmfesztivál fődíját: a Rossz verseket az Emir Kusturica vezette zsűri díjazta.
Siker2019. márc 16.
Bill Gates szerint ez a 10 újítás megváltoztatja a közeljövőt
Erős lista a Microsoft egykori alapítójától. Reméljük, hogy nem téved és ezek az újdonságok hamarosan megkönnyítik majd az életünket. Az egészségügyi pontok különösen figyelemreméltók.
Tech2019. márc 15.
Ezeket az órákat hordják a legnagyobb cégek vezetői
A legsikeresebb vezetők számára egy óra a presztízs és az imázs fontos része. Mutatjuk, milyen órákat hord néhány meghatározó nagyvállalat vezetője.
Hírek2019. márc 10.
Ez az iphone app hozta messze a legtöbb pénzt
A Sensor Tower adatai alapján a Statista rangsorolta a legtöbb bevételt hozó Iphone alkalmazásokat: a Netflix népszerűsége töretlen, már az App Store-t is uralja.
Tech2019. jan 30.
5 kifejezés, amelyet a sikeres emberek soha nem használnak
Nem várhatjuk el, hogy megértsük a másikat, ha nem fordítunk rá elég figyelmet. Összegyűjtöttünk 5 olyan kifejezést, amelyet jobb, ha elkerülünk.
Siker2018. nov 30.