Blockchain, MI, megújuló energia - online konferencia

Hírek2020. márc. 31.Növekedés.hu

Alastair Marke előadását megnézhetik-meghallgathatják a budapesti Brit Nagykövetség, az Okos Jövő Innovációs Klaszter, valamint az Innovációs és Technológiai Minisztérium szervezésében, a „Showcasing UK innovation for the energy sector” című online workshop keretében.

The Role of Blockchain and AI in Enabling Renewable Energy Financing and Trading. Ezzel a címmel tartott volna előadást Alastair Marke, a brit Blockchain & Climate Institute igazgatója, az ASEAN Energy Summit és az UN Asia-Pacific Climate konferenciák korábbi előadója az MKT vendégeként - a rendezvényt sajnos a koronavírus-járvány miatt le kellett mondanunk.

Szerencsére a téma iránt érdeklődők nem maradnak le semmiről: Alastair Marke előadását is megnézhetik-meghallgathatják a tervek szerint március 26-tól, a budapesti Brit Nagykövetség, az Okos Jövő Innovációs Klaszter, valamint az Innovációs és Technológiai Minisztérium szervezésében, a „Showcasing UK innovation for the energy sector” című online workshop keretében, a Microsoft Teams online platformon keresztül, 2020. április 2-től, csütörtöktől.

Regisztrálni IDE KATTINTVA lehet!

Az angol nyelvű, online konferencia további előadói: Eric Brown(Energy Systems Catapult); Mike McCloskey (Utilidex); Toby Ferenczi (OVO Energy); Ian Heath (Trilliant); Wen-Yu Weng (FTI Consulting); Barnaby King (Qbots Energy); Jake Martin(Chesterfield Special Cylinders) és Márton István (MVM Smart Future Lab).

Az esemény egyedülálló lehetőséget kínál a brit energetikai ökoszisztéma, a legújabb technológiai fejlesztések, a különféle fintech és digitális megoldások, valamint az Egyesült Királyság meghatározó innovátorainak megismerésére.

A Microsoft Teams online platformon minden előadóhoz külön alcsatornát hoznak létre a szervezők, ahol kérdezni is lehet az előadóktól és beszlgetni is lehet más érdeklődőkkel az internetes térben.
Az online konferenciára jelentkezni a https://forms.gle/PZrZb8ZRKHvtqu4K9 címen található űrlap kitöltésével lehet. A regisztrált résztvevőknek a szervezők írják majd meg az előadások elérési útját.