Elindult a GRÁNIT Digitális Kártyaszolgáltatás

Hírek2020. okt. 26.Növekedés.hu

A hazai bankok között elsőként, akár már a számlanyitás másnapján, plasztik nélküli, vásárlásra alkalmas digitális bankkártyát biztosít új ügyfeleinek a GRÁNIT Bank. A GRÁNIT Digital Kártyaszolgáltatás újdonsága abban áll, hogy az ügyfeleknek a számlanyitás után nem kell megvárniuk a fizikai bankkártyát ahhoz, hogy a mobiltelefonjukkal fizetni tudjanak.

A Bank innovációja révén a számlanyitás másnapján a mobiltelefonra költözik a kártya funkció, függetlenül attól, hogy a bankszámlát szelfi azonosítással, a VideóBankban vagy éppen fiókban nyitották meg.  A virtuális kártya a fizikai kártya aktiválásáig, de maximum 60 napig használható. Ezt követően a fizikai kártya a szokott módon digitalizálható mobilkészülékre.

A GRÁNIT Digital Kártyaszolgáltatás a GRÁNIT Bank mobilbanki applikációjában érhető el és azonnal használható online vagy bolti vásárlásokra. Ehhez csak le kell tölteni és aktiválni kell a GRÁNIT eBank mobilbanki alkalmazást, és az ott digitálisan elérhető bankkártyát hozzáadni az iOS eszközökön használható Apple Wallethez vagy az Android eszközökre szabott GRÁNIT Pay érintés nélküli mobilfizetési funkcióhoz.

A GRÁNIT Digital Kártyaszolgáltatással és a Bank mobilbanki alkalmazásában elérhető szelfis, vagy Videóbanki számlanyitással teljes értékű bankszámlához és vásárlásra használható bankkártyához lehet jutni, kényelmesen, otthonról. Bízunk abban, hogy ez a komplex, innovatív  digitális szolgáltatás népszerű lesz a biztonságos, egészséget  védő és kényelmes pénzügyi megoldásokat kedvelők körében

mondta Hegedüs Éva, a GRÁNIT Bank elnök-vezérigazgatója.

A Bank bevezetési akciójában a GRÁNIT Digital Kártyaszolgáltatás díjmentesen, egyszerűen és gyorsan igényelhető.  Az online vásárláshoz szükséges kártyaszám, lejárat és biztonsági (CVV) kód a digitális kártyával együtt, hitelesítést követően érhető el

A GRÁNIT Digitális Kártyaszolgáltatás csak az első lépés a Bank digitális kártyaprojektjének keretében, amelyet a tervek szerint további fejlesztések követnek majd a Bank és digitális megoldásokat fejlesztő cége, a GB Solutions együttműködésében.