Előrejelzők fóruma – a magyar gazdaság kilátásairól

Hírek2022. nov. 29.Növekedés.hu

A Magyar Közgazdasági Társaság Gazdaságpolitikai és Gazdaságelméleti Szakosztálya idén is megrendezi hagyományos, évzáró előrejelzői fórumát a magyar gazdaság 2023. évi kilátásairól 2022. december 15-én, csütörtökön 14 órától a Webexen és az MKT YouTube-csatornáján.

fórum résztvevői: Balatoni András, a Magyar Nemzeti Bank Közgazdasági Elemzés és Előrejelzés Igazgatóságának igazgatója, az MKT Gazdaságpolitikai és Gazdaságelméleti Szakosztályának elnökségi tagja; Isépy Tamás, a Századvég Konjunktúrakutató Zrt. makrogazdasági üzletágvezetője; Karsai Gábor, a GKI Gazdaságkutató Zrt. vezérigazgató-helyettese; Palócz Éva, a Kopint-Tárki Zrt. vezérigazgatója, az MKT alelnöke és Suppan Gergely, a Magyar Bankholding Zrt. vezető elemzője.

A beszélgetés moderátora Madár István, a Portfolio.hu vezető elemzője, az MKT elnökségi tagja. A résztvevőket Laczkó Tihamér, az MKT Gazdaságpolitikai és Gazdaságelméleti Szakosztályának titkára köszönti.

A rendezvény megtekintéséhez szükséges információk:

Az előrejelzői fórum élőben követhető lesz az MKT YouTube-csatornáján, a https://www.youtube.com/@magyarkozgazdasagitarsasag címen.