Három földrész legjobbjai közé sorolta a Hewlett Packard Enterprise a 4iG-t

Hírek2020. júl. 10.Növekedés.hu

Közép-Európa, Oroszország, Törökország és Afrika-régiók legjobb partnervállalatai közé sorolta a 4iG-t a Hewlett Packard Enterprise. A magyar IT-vállalat az értékesítési mutatók éven belüli növekedésével, az ügyfelek elégedettségével és az innovatív megoldásaival érdemelte ki az As-a-Service Partner of the Year 2020 elnevezésű kitüntető címet. Ebben a kategóriában a fogyasztási alapú szolgáltatások viszonteladóinak kimagasló teljesítményét díjazza a HPE, amelynek a 4iG Platinum minősítésű stratégiai partnere.

A 4iG-t az As-a-Service kategóriában találta a világ egyik vezető IT nagyvállalata, a Hewlett Packard Enterprise (HPE) a legjobbnak a régióban, amely Közép-Európa mellett magában foglalja Oroszországot, Törökországot és az afrikai kontinens egészét. A díjjal a HPE azoknak a partnereinek a teljesítményét ismeri el, akik kimagasló eredményességgel értékesítik az amerikai központú globális társaság fogyasztási alapú szolgáltatásait. A nyerteseket az üzleti mutatók éven belüli növekedése, az ügyfelek elégedettsége, továbbá a partner szakmai teljesítménye, az általa nyújtott innovatív megoldások figyelembevételével választják ki. A HPE magyarországi partnerei közül a 4iG az első, amelyet az amerikai IT-nagyvállalat a legnagyobb éves partner eseményén nemzetközi díjban részesített.  A hazai társaság teljeskörű informatikai támogatást nyújt a HPE As-a-Service szolgáltatásaihoz, köztük a hibrid felhőtechnológiához, amely a privát és a nyilvános tárhelyek használatának kombinációjával optimalizálja az adatközpontok működését.

A 4iG 2019-ben meghirdetett üzleti stratégiájának egyik pillére az, hogy a társaság meghatározó szereplővé váljon a régióban. Ez a szakmai díj igazolja, hogy célunkat eredményesen valósítjuk meg. Büszkék vagyunk arra, hogy a HPE az elismeréssel megerősítette azt, hogy a 4iG a teljes IT életciklushoz biztosít megoldást ügyfeleinek, és teremt értéket partnereinek.

hangsúlyozta Linczényi Aladin a 4iG általános vezérigazgató-helyettese, aki Radó Gáborral, a vállalat kereskedelmi vezérigazgató-helyettesével vette át az elismerő díjat.

Az As-a-service konstrukcióban a HPE adatközponti szolgáltatásaiért az ügyfelek a használat arányában fizetnek, ami költséghatékony megoldást garantál számukra, biztosítva egyúttal a rugalmas és gyors növekedést. Az amerikai IT-nagyvállalat és a 4iG együttműködésében a magyar partner tevékenysége kiterjed az ügyfelek igényeinek felmérésére, a kiválasztott IT-technológia megtervezésére, kiszállítására, helyszíni telepítésére, a karbantartásra és az utólagos fejlesztésre is.

Partneri kapcsolatunk a 4iG-vel mindkét fél számára értékteremtő együttműködés. Évek óta folyamatos a szakmai párbeszéd közöttünk, így ügyfeleinknek olyan komplex megoldásokat nyújthatunk a régióban, amelyekben a HPE sok évtizedes technológiai szaktudását a 4iG szolgáltatási- és fejlesztési tapasztalatai egészítik ki.

emelte ki az elismerést adományozó HPE nevében a nagyvállalat magyarországi kereskedelmi igazgatója, Szpisják Tibor.  

A két társaság sikeres üzleti együttműködése évtizedes múltra tekint vissza. A 4iG 2012 óta a HPE stratégiai partnere, 2019-ben pedig Platinum minősítést szerzett az informatikai nagyvállalat, ami a legmagasabb szintnek felel meg az amerikai társaság viszonteladói hálózatában. Az IT óriás hagyományosan a HPE Discover elnevezésű szakmai kiállításán ismerteti a díjazott partnerek névsorát. A globális koronavírus-járvány miatt 2020-ban a HPE – felelős társaságként – a rendezvényt online tartotta meg. A Las Vegas-i ünnepélyes díjátadót pedig a multinacionális nagyvállalat idén törölte egészségvédelmi megfontolásból.