Idén is megrendezésre kerül az ÖKO Expo Kiállítás és Konferencia

Hírek2024. jún. 25.Növekedés.hu

Immáron ötödik alkalommal kerül megrendezésre a kifejezetten az ökológiai gazdálkodásnak szentelt ÖKO Expo Kiállítás és Konferencia, amely hazánk legnagyobb ilyen rendezvénye. A szeptember 12-13-i eseményre már elindult a kiállítói regisztráció, amire július 21-ig van lehetőség.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, a Debreceni Egyetem, a Kelet-Magyarországi Biokultúra Egyesület és stratégiai partnereik együttműködésében kerül megrendezésre a rendezvény. Annak célja, hogy az ökológiai gazdálkodásban valamennyi érintett szereplő – termelők, feldolgozók, kereskedők, szolgáltatók, tudományos szakemberek, szaktanácsadók – számára megjelenési, találkozási alkalmat kínáljon. 

Az esemény idén is két fő elemből áll: 

Szakmai konferencia, ahol elismert hazai és nemzetközi előadók közreműködésével megvitatásra kerülnek az ágazat legaktuálisabb kérdései. Idén kiemelt hangsúlyt szentelünk a rövid ellátási lánc megvalósíthatóságára, a hatékony, intenzív, versenyképes termelésre, valamint az új öko támogatási időszakra.

Kiállítás, ahol meghatározó és magas szakmai színvonalat képviselő termelők, szolgáltatók, innovátorok és szakemberek mutatkoznak be. 

A rendezvényre már elindult a kiállítói jelentkezés. Kiállítóként az jelenhet meg, akinek legalább egy bio minősített terméke van, illetve akinek a gazdasági tevékenysége szorosan kötődik az ökológiai gazdálkodáshoz. 

Nagy tisztelettel várunk minden ökológiai gazdálkodásban érintett termelőt, kereskedőt, feldolgozót, szolgáltatót, innovátort és gépforgalmazót, akik szívesen bemutatnák terméküket, tevékenységüket az érdeklődők számára.

A jelentkezés részletes feltételei: www.okoexpo.info

Jelentkezési határidő: 2024. július 21. (vasárnap)