Íme a játék, amely odaver a félkarú rablónak

Hírek2024. szept. 5.Növekedés.hu

A nemzetközi hálózatban működő játék főnyereménye az egymilliárd forintot is meghaladhatja.

Az online szerencsejátékok palettája elképesztő iramban bővül, hiszen a fejlesztők napról napra szállítják azokat az újdonságokat, amelyek valósággal odaszegezik a játékosokat a monitor elé.

Idén nyáron pedig egy olyan termék vált elérhetővé itthon, amely a slotjátékok luxusautójának számít, és nem mellesleg egymilliárd feletti jackpotot ígér.

A Vegas.hu az egyetlen olyan hazai, online szerencsejátékot kínáló oldal, ahol legálisan próbálhatnak ki a játszani vágyók több mint ezer különböző témájú és grafikájú játékot.

Ráadásul idén nyártól ezen a felületen is elérhető a Dream Drop nevű játékcsalád, amely valósággal berobbantotta a kattintásszámot és az érdeklődést. A nemzetközi hálózatban működő játék több ország tétjeiből összeadódó főnyereménye a lottóéhoz hasonlóan halmozódik, így annak összege akár az egymilliárd forintot is meghaladhatja.

Másfél havonta jackpot!

A hype nem véletlen! Itthon szinte ez az egyetlen olyan játék, amellyel ekkora nyeremény úgy érhető el, hogy a következő jackpotra alig kell két hónapot várni, hogy az szintén a fellegekben legyen.

Nem mellesleg már Magyarországon is született győztes, aki nem sokkal a bevezetést követően, augusztus 20-án zsebelhetett be 18 millió forintot.

A Vegas.hu-nál folyamatosan azon dolgozunk, hogy a nemzetközi trendeket követve a legjobb játékélményt és a legizgalmasabb újdonságokat hozzuk el játékosaink számára. Legújabb Dream Drop játékunk a slotjátékok izgalmát tovább pezsdíti az élő játék közben váratlanul megjelenő, extrém magas jackpottal. Nem mellesleg a játék bevezetésének azért is örülünk különösen, mert egy újabb nemzetközi játékcsalád tagjai lehetünk

– mondta Tulik Ágnes, az online szerencsejátékokat kínáló Vegas.hu-t üzemeltető LVC Diamond Kft. marketingigazgatója.

A Dream Drop nevű jackpotjáték tehát frissen debütált itthon a Vegas.hu oldalán, a nemzetközi közönség pedig már két éve játszik a komoly álmokat ígérő játékkal. Ez idő alatt – a forgalmazó nyilatkozata szerint – már 12 nagy nyertest jelenthettek be, illetve ennek a többszörösét, akik pedig további összegekkel gazdagodtak.

X