Íme az elhíresült fogadás, amely közel kétmilliót hozott a századik percben

Hírek2024. jún. 24.Növekedés.hu

Több ezer szurkoló mutatta ki a magyar labdarúgó-válogatottba vetett töretlen bizalmát magas tétekkel is, aztán majdnem ment minden a levesbe. Az utolsó utáni pillanatban azonban mégiscsak bejött nekik! Mutatjuk a taktikázás és az önuralom királyait.

Újdonságok sora érhető el Magyarország legdinamikusabban fejlődő, legális sportfogadási oldalán, a Vegas.hu-n. A pár nap múlva az első születésnapját ünneplő felületen nemcsak végeredményre, hanem tizenegyesekre, gólok számára, gólszerzőre és még rengeteg másra lehet fogadni, ráadásul bárhonnan, mindössze internet, telefon és egy gyors regisztráció kell hozzá.

A vasárnap esti magyar–skót csoportmérkőzés második félideje szó szerint az idegek harca volt. A több ezer szurkoló ezt még fokozta is különböző opciókban megrakott tétekkel. Lássuk a három legimpozánsabb eredményt.

A vadász, aki napokig képes kivárni

Az egyik legnagyobb nyereményt az a játékos érte el, aki 6-os kötésben fogadott meg összesen 6 labdarúgómeccset, köztük három Eb-mérkőzéssel. A játékban részt vevő személy a hat találkozót 98 000 Ft-os téttel fogadta meg, 20,13-as összesített szorzóval, amelynek köszönhetően közel kétmillió Ft-ot nyert.

Ez a játékos abból a szempontból is különösen büszke lehet magára, hogy bírta a nyomást, és a végsőkig kitartott a később nyertes szelvénye mellett. A magyar mérkőzés idejére már a másik 5 tippje bejött, így a többmilliós nyereményéhez csupán a magyar válogatott győzelme hiányzott, amiért bizonyára ő is nagyon szorított.

A precíz, aki a részletekre is figyel

Az a játékos szintén nagyon örülhetett a magyarok győztes góljának, aki százezer Ft-os téttel, 13-as oddson fogadta meg és találta el a félidő/végeredmény pontos végeredményét (0-0/0-1), így 1 300 000 Ft lett a jutalma.

A szerencsés, aki csak arra járt

Arányaiban az egyik legnagyobb nyertes pedig az a játékos lett, aki közvetlenül a Magyarország–Skócia-mérkőzés előtt tippelte meg és találta telibe a vasárnapi két mérkőzés pontos végeredményét. A 9,5-ös és 6,66-os odds egy 63,27-es összesített oddsot jelentett, amelyet mindössze 200 Ft-tal megfogadva több mint 12 000 Ft-ot nyert.

Az oldal az új játékosokat 50 000 Ft-ig százszázalékos üdvözlőbónusszal várja, ráadásul a foci-Eb ideje alatt akár egy egészen kis összegű fogadás is 50 millió Ft-ot érhet egy szerencsés játékos számára, mivel a tét nagyságától és a fogadás kimenetelétől függetlenül ekkora összeget sorsol ki a Vegas.hu azok között, akik teljesítik a nyereményjáték feltételeit!

Vegas.hu – Sportfogadás kezdőknek és profiknak!