Ismerjük meg közelebbről is a Hager márkát és a Hager termékeit

Hírek2021. máj. 24.Növekedés.hu

Pontosan honnét is ered a Hager márka és a vállalatcsoport története? Mik a fő értékek a Hager tevékenységével kapcsolatban, illetve mire számíthatunk a pénzünkért cserébe, hogyha Hager termékek mellett tesszük le a voksunkat? A cikkben ezekre a kérdésekre adjuk meg a választ.

A Hager brand eredetéről, illetve a vele kapcsolatos fontosabb tudnivalókról

Maga a Hager márkanév Németországból származik, persze ez magából a névből talán sejthető is volt. Még az 1955-ös évben került megalapításra, mára pedig egy egészen összetett cégcsoport formájában szolgálja ki a vásárlóit.

Ha a Hager márkanevet halljuk, akkor a villanyszerelés témakörére célszerű gondolnunk a maga komplex értelmezésében. A Hager ugyanis korszerű megoldásokkal segít egyrészt a lakóépületek, másrészt a kereskedelmi épületek, illetve az ipari létesítmények villamossági és villanyszerelési teendőivel kapcsolatban.

Méghozzá nem akármilyen precizitással, színvonalon és innováció mentén, a Hager felhasználók legnagyobb örömére.

Értékek és filozófia, amelyek visszaköszönnek minden egyes Hager termék kapcsán

A Hager berkein belül a bátor megoldásokat igyekeznek ötvözni a biztonságos, illetve az ügyfélközpontú gondolkodással. Minden egyes termék, illetve fejlesztés mögött az a meglátás áll, hogy a szóban forgó megoldás a felsorolt értékek közös keresztmetszetében legyen.

Ezekhez az értékekhez társult egyébként újabban még egy kiemelt jelentőségű tényező. A Hagernél erre csak „E” koncepció megnevezéssel szoktak hivatkozni. Alapvetően a környezet, az etikus hozzáállás, valamint az energia angol nyelvű megfelelőiből eredeztethetők egyébként.

Mindenképp olyan értékek, amelyekkel együtt a Hager igyekszik lépést tartani a modern kor környezettudatos és fenntarthatóságot szolgáló gondolkodásmódjával.

Hager termékek és megoldások, amelyeknek a beszerzésében gondolkodhatunk

Egészen komplex az a problémakör, amelyet a Hager képes lefedni a villamosság és villanyszerelés kérdésköre kapcsán. Úgyhogy ennek mentén a szóba jöhető Hager produktumok palettája is meglehetősen sokrétűnek számít.

Hogy néhány példát említsünk, az energiaelosztás vagy például a kábelezés feladatköre magas minőségben oldható meg Hager termékek segítségével. De szintén ide sorolhatjuk a korszerű biztonsági rendszereket vagy pedig az épületautomatizálással kapcsolatos megoldásokat is.

A felsoroltakon túl a villamossági szekrények vagy például a villamossági készülékek magas minőséget képviselő darabjai is szintén beszerezhetők Hager márkanévvel ellátva. Úgyhogy a felsoroltak fényében talán már sejthető is, hogy a Hagert gyakran választják a végfelhasználók mellett akár a professzionális szakemberek is.(X)