Jövőnk a gyermek – konferencia Budapesten

Hírek2018. jún 11.Növekedés.hu

Jövőnk a gyermek – Párbeszéd a családokért. Ezzel a címmel szervez konferenciát az Eötvös Loránd Tudományegyetem, a Barankovics István Alapítvány, az Összefogás a Gyermek és Családbarát Magyarországért Szakértői Műhely és a Magyar Közgazdasági Társaság nemrégiben megalakult, Demográfiai Szakosztálya 2018. június 20-án, szerdán 9 órától Budapesten, az ELTE Lágymányosi Campusának Gömbaulájában (1117 Budapest, Pázmány Péter Sétány 1/A, Északi tömb). A tanácskozáson a tervek szerint előadást tart többek között Veresné Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár; Pleschinger Gyula, az MKT elnöke, a Monetáris Tanács tagja; Kovács Árpád, a Költségvetési Tanács elnöke, az MKT örökös tiszteletbeli elnöke; Benda József, a szakértői műhely vezetője, az MKT Demográfiai Szakosztályának elnöke; Vass Csaba filozófus, közgazda, szociológus, az MKT Társadalomgazdasági Szakosztályának elnöke vagy éppen Birinyi József, az MKT Kultúragazdasági Szakosztályának elnöke. A konferencia részletes programja ide kattintva letölthető, az Összefogás a Gyermek és Családbarát Magyarországért Szakértői Műhely munkjáról pedig ide kattintva olvasható bővebb információ.

A tanácskozáson a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni ide kattintva lehet.

SIKERSZTORIK
A Google és a Facebook coach-a szerint ez kell a sikerhez
Melody Wilding viselkedés-kutató szerint azok a vezetők, akik folyamatos nyomás alatt állnak, olyan készségeket gyakorolnak, amely segítségével a legtöbbet tudják kihozni magukból és másokból.
Siker2019. ápr 14.
Tudta, hogy az isteni Michelangelo zseniális üzletember is volt?
Levélváltásaiban jellemzően nem művészetről, sokkal inkább olcsón megszerezhető birtokokról, szerencsés adásvételekről folyt a szó.
Siker2019. ápr 6.
Erről mondott le Bill Gates és Warren Buffett a siker érdekében
Amikor valakinek a sikerére gondolunk, gyakran megfeledkezünk arról, hogy annak eléréséhez mennyi erőfeszítés szükséges.
Hírek2019. feb 1.
A briteket kiléptető Michel Barnier Európa legveszélyesebb embere
A francia néppárti politikusnak nemcsak Theresa Mayt sikerült kiütnie a ringből, de eddig azt is elérte, hogy az Unió végig egységes maradjon mögötte.
Elemzések2019. ápr 12.
Jeff Bezos volt felesége lesz a harmadik leggazdagabb nő
A válás után közel 36 milliárd dollár illeti majd meg MacKenzie Bezost, az Amazon-alapító feleségét.
Hírek2019. ápr 7.
A világ 10 legjobb üzleti egyeteme – Európa beelőzte a nagy amerikai fellegvárakat
Rögtön az első helyen egy európai intézmény, amely beelőzte a nagy amerikai fellegvárakat: a Harvardot, az MIT-t és a Standfordot. Ne Oxfordra gondoljunk!
Hírek2019. ápr 14.
Weiss Manfréd: a XX. század leginnovatívabb magyar vállalkozója
A csepeli mágnás báró úgy pörgette fel a magyar gazdaságot, ahogy arra azóta sem volt példa.
Elemzések2019. márc 24.