Jövőnk a gyermek – konferencia Budapesten

Hírek2018. jún 11.Növekedés.hu

Jövőnk a gyermek – Párbeszéd a családokért. Ezzel a címmel szervez konferenciát az Eötvös Loránd Tudományegyetem, a Barankovics István Alapítvány, az Összefogás a Gyermek és Családbarát Magyarországért Szakértői Műhely és a Magyar Közgazdasági Társaság nemrégiben megalakult, Demográfiai Szakosztálya 2018. június 20-án, szerdán 9 órától Budapesten, az ELTE Lágymányosi Campusának Gömbaulájában (1117 Budapest, Pázmány Péter Sétány 1/A, Északi tömb). A tanácskozáson a tervek szerint előadást tart többek között Veresné Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár; Pleschinger Gyula, az MKT elnöke, a Monetáris Tanács tagja; Kovács Árpád, a Költségvetési Tanács elnöke, az MKT örökös tiszteletbeli elnöke; Benda József, a szakértői műhely vezetője, az MKT Demográfiai Szakosztályának elnöke; Vass Csaba filozófus, közgazda, szociológus, az MKT Társadalomgazdasági Szakosztályának elnöke vagy éppen Birinyi József, az MKT Kultúragazdasági Szakosztályának elnöke. A konferencia részletes programja ide kattintva letölthető, az Összefogás a Gyermek és Családbarát Magyarországért Szakértői Műhely munkjáról pedig ide kattintva olvasható bővebb információ.

A tanácskozáson a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni ide kattintva lehet.

SIKERSZTORIK
100% pszichológia: Ebben rejlik a Facebook, Snapchat és az Instagram sikerének titka
A Facebook több mint 2 milliárd, az Instagram 800 millió felhasználóval büszkélkedhet, a Snapchat-et pedig körülbelül 180 millióan használják naponta. Valójában miért kapnak ezek az alkalmazások ekkora figyelmet? Összegyűjtöttük az öt legfontosabb okot.
Siker2018. feb 15.
Mit tennének a milliárdosok, ha mindenüket elvesztenék?
Bill Gates és Warren Buffett, akik egyébként hosszú ideje jó barátok, megosztották gondolataikat arról, mit tennének, ha mindenüket elvesztenék és a nulláról kellene felépíteniük az életüket.
Siker2018. ápr 28.
Hogyan legyünk sikeresek a 20-as, 30-as, 40-es éveinkben - az Alibaba tulajdonosának jó tanácsai
„Az életben nem az számít, hogy mennyi mindent értél el, hanem az, hogy hogyan élted meg a kemény napjaidat és a hibáidat.” Mondta Jack Ma.
Siker2018. feb 20.
Michael Bloomberg: öt tipp, hogy sikeres vállalkozó legyen
Mindössze öt dologról van szó, ám ezek betartásával lett sikeres vállalkozó Michael Bloomberg, akit később New York polgármesterének választottak.
Siker2018. máj 10.
Kezdő vállalkozó? Akkor erre az öt dologra figyeljen!
Bármibe, és bármikor is vág bele az ember, vannak általános szabályok, amelyek betartása nagy segítséget jelent a kezdő vállalkozónak. Mutatjuk, mit tart a legfontosabbnak egy sikeres vállalkozó, a JÓKENYÉR pékség tulajdonosa, Ludwig Klára.
Siker2018. nov 8.
Soros után ő a második leggazdagabb magyar
Thomas Peterffy, vagyis Péterffy Tamás 15-18 milliárd dollárra becsült vagyonával a világ 57. legtehetősebb embere.
Siker2019. jan 12.
Egy fiatal srác 100 millió fontos sportruházati márkát rakott össze Nagy-Britanniában
Nehéz elképzelni, hogy az alapításkor 19 éves Ben Francis-nak honnan volt ideje és energiája létrehozni és vezetni a Gymshark-ot.
Siker2018. okt 18.