Jövőnk a gyermek – könyvbemutató konferencia

Hírek2019. nov. 13.Növekedés.hu

Jövőnk a gyermek – ezzel a címmel szervez könyvbemutató konferenciát a Magyar Közgazdasági Társaság (MKT) Demográfiai Szakosztálya és a Gyermek- és Családbarát Alkotó Műhely.

Jövőnk a gyermek – ezzel a címmel szervez könyvbemutató konferenciát a Magyar Közgazdasági Társaság (MKT) Demográfiai Szakosztálya és a Gyermek- és Családbarát Alkotó Műhely 2019. december 2-án, hétfőn 14 óra 30 perctől Budapesten, a Sapientia Egyetem (1052 Budapest, Piarista köz 1.) dísztermében.

A rendezvény előadói között ott lesz Matolcsy György jegybankelnök; Kovács Árpád egyetemi tanár, a Költségvetési Tanács elnöke, a Magyar Közgazdasági Társaság örökös tiszteletbeli elnöke; Benda József, az ELTE tanácsadója, az MKT Demográfiai Szakosztályának elnöke, a kötet társszerkesztője és Zseni Annamáriaterapeuta, pszichiáter. A résztvevőket Báger Gusztáv, a Monetáris Tanács tagja, a kötet társszerkesztője köszönti.

A Jövőnk a gyermek című kötetet ezen kívül országszerte még hét helyszínen – köztük Debrecenben, Kecskeméten, Veszprémben, Nyíregyházán és Pécsett – mutatják be.

Az egyes helyszínekről és időpontokról ebben a dokumentumban található részletes információ.

A december 2-i rendezvényen a részvétel ingyenes, ám a terem befogadóképességére tekintettel szigorúan regisztrációhoz kötött. Jelentkezni ezen a linken lehet.

Kapcsolódó dokumentumok:
A december 2-i konferencia meghívója és részletes programja (pdf)
A további, nagyrészt vidéki könyvbemutatók helyszínei és időpontjai (pdf)