Konferencia: Az ösztönző állam – a magyar gazdaság újraindítása 2021

Hírek2021. aug. 18.Növekedés.hu

Az ösztönző állam – a magyar gazdaság újraindítása 2021. Ezzel a címmel szervez konferenciát a Magyar Közgazdasági Társasággal, az Állami Számvevőszékkel, az MKIK-val és a Budapesti Értéktőzsdével együttműködésben a Nemzeti Közszolgálati Egyetem 2021. augusztus 26-án, csütörtökön 9 órától Budapesten, a Ludovika Főépület Széchenyi dísztermében.

A konferencia előadói között – Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, Domokos Lászlószámvevőszéki elnök, valamint Bódis József és Maruzsa Zoltán államtitkárok és Parragh László MKIK-elnök mellett – ott lesz Pleschinger Gyula, az MKT elnöke, a Monetáris Tanács tagja; Hegedüs Éva, az MKT főtitkára, a GRÁNIT Bank Zrt. elnök-vezérigazgatója; Kovács Árpád, az MKT örökös tiszteletbeli elnöke, a Költségvetési Tanács elnöke; Végh Richárd, az MKT Fenntarthatósági Szakosztályának elnöke, a BÉT vezérigazgatója; Parragh Bianka, az MKT Fenntarthatósági, valamint Versenyképességi Szakosztályainak elnökségi tagja, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem kutatás-fejlesztési tanácsadója, a Monetáris Tanács tagja, valamint Krisán László, az MKT Fejlesztéspolitikai Szakosztályának elnökségi tagja, a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója..

A tanácskozás az Ösztönző állam – hatékonyabb vállalatok című tanulmánykötet megjelenéséhez kapcsolódik.

A konferencia részletes programja ide kattintva elérhető.

A szervezők kérik, hogy az érdeklődők a részvételi szándékukat szíveskedjenek legkésőbb augusztus 23-ig jelezni az ezen a linken elérhető regisztrációs űrlapon.