Ma este a legnagyobb nemzetközi és hazai sztárszakértők csapnak össze az MVM Future Talks műsorában

Hírek2021. nov. 18.Növekedés.hu

November 18-án 18.00-tól a legnagyobb nemzetközi sztárszakértők – Neil de GrasseTyson amerikai asztrofizikus, Andy Weir világhírű sci-fi író, valamint Jamie Woodruff, Európa első számú etikus hackere – egy egyedülálló online talk show keretében az adataink jövőjéről vitáznak az MVM Future Talks virtuális kerekasztalánál. A műsorban hazai részről jelen lesz Meskó Bertalan és Balogh Péter, a vitát megelőző showműsorban pedig Dallos Bogi, Danny Blue és Bagi Renáta is feltűnnek. A magyar és angol nyelvű műsort Ördög Nóra és Szirmai Gergely vezeti.

Látványos és izgalmas showműsorral, Dallos Bogi énekesnővel, Danny Blue mentalistával, Bagi Renátapszichológussal, valamint hazai és nemzetközi sztárokat és sztárszakértőket felvonultató, páratlan talk show-val tér vissza ma este az online térbe az MVM Future Talks, az év legjelentősebb virtuális rendezvénye.

A nemzetközi sztárszakértőket felvonultató talk show-ba az Amerikai Egyesült Államokból kapcsolódik be Andy Weir világhírű amerikai bestselleríró, a Mentőexpedíció című film alapjául szolgáló A marsi, valamint A Hail Mary küldetéscímű művek szerzője.

Szintén az Egyesült Államokból érkezik virtuálisan Neil deGrasse Tyson amerikai asztrofizikus, elismert tudománykommunikátor, akinek Youtube-videóit milliók követik, és szerepelt már többek között az Agymenőkben és a Simpson családban is. Jamie Woodruff, Európa egyik vezető etikus hackere, kiberbiztonsági szakértője Nagy-Britanniából jelentkezik be, míg a budapesti stúdióban Meskó Bertalan orvosi jövőkutató és Balogh Péter, az NNG alapítója, startupper, angyalbefektető lesznek jelen.

A tudományos-szórakoztató show-t az egyik legnépszerűbb televíziós műsorvezető, Ördög Nóra és Szirmai Gergely youtuber, a Hollywood News Agency alapítója vezetik.

Az izgalmas showműsort és az adataink jövőjével kapcsolatos izgalmas talkshow-t a www.mvmfuturetalks.hu oldalon ma este bárki élőben követheti. A magyar nyelvű showműsor 18.00-tól kezdődik, az adataink jövőjéről szóló, a legnagyobb hazai és nemzetközi sztárokat felvonultató vitára pedig 18.30-tól angol nyelven, magyar nyelvű szinkrontolmácsolással kerül sor.

A talk show-ról további információk a www.mvmfuturetalks.hu címen érhetők el, a műsor Facebook-eseménye pedig itt található.