Ma kezdődne a könyvfesztivál - Helyette új blogot indít a Libri Kiadói Csoport

Hírek2020. ápr. 23.Növekedés.hu

Ma kezdődne a 27. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál a Millenárison, de sajnos az idén az olvasók nem tudnak személyesen találkozni és ünnepelni a kiadókkal, szerzőkkel.

 
A Libri Kiadói Csoport a Könyvfesztivál helyett ma elindította a nyugatiter.blog felületét, ahol exkluzív cikkekkel, interjúkkal, könyvrészletekkel és friss könyves hírekkel látja el a hazai olvasókat.
 
A Libri, Park, Jelenkor, Helikon és Kolibri kiadókat tömörítő kiadói csoport saját stábjával hozta létre és működteti a jövőben a blogot, számos hazai és külföldi szerző, szerkesztő bevonásával.
 
Látva a hazai médiapiac átalakulását és az online tartalomfogyasztási szokások megváltozását, a kiadói csoport kommunikációs munkatársai olyan felületet álmodtak meg, ami képes adekvát, közérthető és figyelemre méltó tartalmakat kínálni több olvasói csoportnak is.
 
A nyugatiter.blog rovatai között könyves kulisszatitkok, beleolvasók, hírek egyaránt megtalálhatóak, folyamatosan kerülnek fel hazai, világirodalmi és gyerekkönyves ajánlók, kritikák, interjúk, emellett az olvasók most betekintést nyerhetnek a könyvek előkészületeibe is. 
 
A Libri Kiadói Csoport a járvány okozta gazdasági helyzetben minden munkatársát megtartotta, a kollégák otthonról dolgoznak és mindent megtesznek annak érdekében, hogy a hazai könyvpiacon a válság enyhüléséig és azután is minden érdeklődő könnyen megtalálhassa azt a könyvet, amire vágyik.