Megkezdődtek az október végéig tartó hazai napok a Coop-üzletekben

Hírek2020. aug. 28.Növekedés.hu

Magyar üzletláncként a Tisza-Coop Zrt. különösen fontosnak tartja, hogy polcain mindig megtalálhatók legyenek a kiváló magyar termékek, ezzel is támogatva a hazai gyártókat, a magyar gazdaságot. COOP Hazai Nap néven idén is megrendezi – a Magyar Termék Nonprofit Kft. szakmai támogatásával – hagyományos eseménysorozatát, amelynek célja a közösségépítés, valamint a védjegyes magyar termékek és a Coop-üzletlánc népszerűsítése.

Öt kiemelt hazai gyártó – Prima Maroni Kft., Ceres Zrt., Abonett Kft., Gyulahús Kft., Sofidel Hungary Kft. – áll a COOP Hazai nap eseménysorozatának középpontjában.

A Tisza-Coop Zrt. hosszú évek óta szervez ehhez hasonló tematikus bolti akciókat, hogy közelebbi kapcsolatot teremtsenek a vevők, az eladók, illetve a Coop-boltok között, és hogy egyfajta közösségépítői szerepet is betöltsenek. Ilyenkor lehetőséget teremtenek a helyi csoportok, iskolák, óvodák, klubok bemutatkozására, továbbá előadóművészek, sportolók, együttesek fellépését is megszervezik – a vásárlóközönség nagy örömére.

Emellett módot adnak a vevőiknek az aktuálisan futó akciók, nyereményjátékok megismerésére, a különböző termékek megkóstolására is.

Partysátor a 420. számú Coop Szuper üzlet előtt, Rákócziújfalun – Fotó: Tisza-Coop

Idén az eseménysorozat – a COVID-19 által okozott körülményekhez igazítva – rövidebb ideig, augusztus közepétől október végéig tart, 45-50 helyszínen, a biztonsági ajánlások maximális betartásával.

Az események helyszínei a Tisza-Coop működési területéhez tartozó Coop-üzletek előtti kitelepülések. A programok 13.00-tól 18.00 óráig tartanak. A helyszínekről és az időpontokról a Coop Hazai Nap Facebook-oldalán, valamint a Tisza-Coop boltjaiban lehet tájékozódni.