Megújult bankfiókokkal várja az OTP Bank békési és nagykanizsai ügyfeleit

Hírek2023. nov. 2.Növekedés.hu

Online világot élünk, de a bankfiókok sem mennek ki a divatból. A folyamatosan változó ügyféligények teljeskörű kiszolgálása érdekében az OTP Bank arra törekszik, hogy legalább tízévente minden fiókját megújítsa, ennek keretében pedig évente átlagosan 30 fiók átépítését végezze el. A közelmúltban a hitelintézet két bankfiókját is korszerűsítette.

A digitalizáció évek óta érezteti hatását a bankszférában is. Naponta jelennek meg új, a pénzügyeket segítő appok, sokan már nem vesznek a kezükbe papírpénzt sem, pár másodperc alatt el tudják intézni utalásaikat mobiljuk segítségével.

Az OTP Bank tapasztalatai szerint, akik kipróbálták a bank biztonságos digitális szolgáltatásait, azok túlnyomó részben ezeket használják kortól, nemtől, lakóhelytől függetlenül.

A bonyolultabb pénzügyi döntések meghozatalánál ugyanakkor az ügyfelek igénylik a személyes tanácsadást és a szakértői támogatást.

Mindezt gördülékenyen, hatékonyan, gyorsan és kellemes körülmények között szeretnék megtenni. Az OTP Bank folyamatosan követi az ügyféligények változását, ezeknek megfelelően hajtja végre fejlesztési programjait. Évente átlagosan 30 fiók teljeskörű felújítását végzi el a bank, messzemenően figyelembe véve a fenntarthatósági szempontokat is. Legutóbb

a 138 m2-es békési és a 848 m2-es, két emeletes nagykanizsai bankfiókok újultak meg.

A két megújult bankfiók kialakításakor arra törekedtek a szakemberek, hogy modern, kényelmes, diszkrét környezetben, ugyanakkor hatékonyan, a digitális eszközök segítségével intézhessék bankügyeiket az ügyfelek. A világos tér növeli az ügyfelek komfortérzetét, a modern, digitális eszközök, mint a tablet, a multifunkcionális kijelző, a digitális plakát vagy az aláírópad pedig a gyors és egyszerű ügyintézést segítik.

Az elkülönített tanácsadó pult emellett diszkrét és személyre szabott lakossági és vállalkozói pénzügyi tanácsadásra ad lehetőséget. Az ügyintézést ezeken felül önkiszolgáló zóna, valamint ki- és befizetésre egyaránt alkalmas, okos ATM-ek támogatják.

Az idei évben eddig az OTP Bank 24 bankfiókot újított meg, összesen 8000 m2-en szerte az országban.

A közeljövőben várhatóak még további fejlesztések, így az egységes innovatív arculat minden fiókban megjelenik majd.