Minden idők harmadik legnagyobb Hatoslottó főnyereményéért játszhatnak a játékosok ezen a hétvégén

Hírek2021. szept. 23.Növekedés.hu

Több mint 4 hónapja halmozódik a Hatoslottó nyereményalapja, így ezen a héten a várható jackpot meghaladja az 1,6 milliárd forintot, amely a játék történetének harmadik legnagyobb összegű nyereménye lehet.

A Szerencsejáték Zrt. második legismertebb lottójátékán legutóbb 2021. május 23-án született telitalálat, amely akkor több mint 109 millió forintot ért egy szerencsésnek.

Azóta eltelt 17 hétben azonban egyetlen játékosnak sem sikerült helyesen megtippelnie a kisorsolt nyerőszámokat, így újra tízszámjegyű összegért játszhatnak a Hatoslottó kedvelői.

A játék több mint 30 éves történetében egyébként mindössze 9 alkalommal fordult elő, hogy a mostanihoz hasonló nagyságú nyereményt vihetett haza egy vagy több szerencsés, legutóbb 2020 decemberében.

Ezen a hétvégén azonban nemcsak az Ötöslottó (ahol a várható főnyeremény szintén meghaladja az egymilliárd forintos álomhatárt) és a Hatoslottó kiemelkedő jackpotjai miatt érdemes figyelemmel kísérni a Szerencsejáték Zrt. különböző kommunikációs felületeit, hiszen szeptember 25-én, szombaton 17 órakor kezdődik a 30 éves nemzeti lottótársaság ingyenes Szuperkoncertje.

Az eseményen a magyar könnyűzenei élet kiemelkedő alakjai lépnek fel, hiszen Majka & Curtis, a Bagossy Brothers Company mellett Lofti Begi is exkluzív show keretében szórakoztatja a kilátogató érdeklődőket a megújult Puskás Aréna Szoborparkban.