Mit kell tudni a többrészes vászonképekről?

Hírek2021. aug. 13.Növekedés.hu

Mostanában nagyon népszerűek a vászonképek, nem véletlenül. Tartósak, könnyen tisztíthatóak, akár vegyszeres ronggyal is és sokkal látványosabbak, mint a papírképek. Ezek mellett pedig különféle fotókból választhatunk, legyen az családi kép, állatos vagy akár egy színben a lakáshoz illő absztrakt kép. A vászonkép készítésénél kezd elterjedni egy új irány, amikor nem egy nagy képet készítünk, hanem egy képet több, kisebb darabra vágunk fel. Erről olvashattok a vaszonkep.hu segítségével.

Elterjedt elrendezések

A képek elrendezését mi döntjük el, de ha nincs ötletünk, bármilyen témában inspirálódhatunk a vaszonkep.hu oldaláról, szívesen segítenek.

Darabolhatjuk a képünket például szabályos négyszögre, ebben az esetben az oldalai egyenesek. Itt több lehetőségünk van, vághatjuk például csak függőlegesen, 3-5-7 darabba is akár, de kisebb négyszögekre keresztbe és hosszába is.

A másik opció, amikor nem szabályos négyszögben gondolkodunk. Ilyen lehet, ha függőlegesen vágjuk, és a középső darab hosszabb, a többi kifelé haladva egyre kisebb, a méretekkel itt is bátran variálhatunk.

A többrészes vászonkép előnye

Ezzel a megoldással bármilyen képet feldobhatunk. Gyakorlatilag egy képet darabolunk fel tetszés szerint, aminek számos előnye van.

A kép elrendezésében, felvágásában csak a képzelet szabhat határt. Nem muszáj szabályos darabra szedni, akár a kirakott fotónak sem kell szabályos négyszögnek lennie.

Nincs megszabva, hogy hány darabból álljon egy vászonkép, így ezzel is bátran variálhatunk.

Hogyan lehet többrészes vászonképet rendelni?

Manapság online nagyon egyszerűen meg tudjuk rendelni a kiválasztott vászonképet. A vaszonkep.hu oldalán is könnyedén megy a folyamat. Az oldalukon a rendelésre kijelölt aloldalra kell feltölteni a tökéletes képet, illetve itt lehet megadni a kész termék paramétereit. 

Ezek után a szakemberek átnézik a fotónkat, hogy megfelelő-e a minősége, a kisebb hibákat ki tudják javítani, viszont ha komolyabb minőségi problémát észlelnek, szólnak, és együtt kereshettek rá megoldást.

Ha jó a kép minősége, akkor elkészítik az úgynevezett nézőképet, ami a gyakorlatban egy mintát jelent, ezen még tudunk változtatni. Ha ezt jóváhagytuk, akkor elkészítik a kész terméket. Vízálló festékkel nyomtatják ki és borovi fenyő keretre feszítik ki.

Miután ez kész, a terméket attól függően csomagolják, hogy milyen átvételi módot választunk. Ha szállítással kérjük, akkor légpárnás fóliában és kartonban kapjuk, ha pedig személyesen vesszük át, akkor légpárnás fóliába csomagolva.

Ha tetszenek a vászonképek, de unalmasnak találjuk, hogy csak egy egyszerű, nagy fotó díszítse a falunkat, a többrészes vászonkép jó megoldás lehet, hiszen számtalan elrendezés közül választhatunk, és nagyon egyszerűen elkészíthető.(x)