MKT-konferencia: A home office megújítása

Hírek2022. jan. 26.Növekedés.hu

A home office megújítása – ezzel a címmel szervez online szakmai konferenciát 2022. február 3-án, csütörtökön 14 órától a Magyar Közgazdasági Társaság Munkaügyi Szakosztálya annak apropóján, hogy az Országgyűlés 2021. december 14-én elfogadta a veszélyhelyzettel összefüggő egyes szabályozási kérdésekről szóló 2021. évi CXXX. törvényt, amellyel több munkajogi témájú jogszabályt is módosítva beemelte a home office-t A munka törvénykönyvébe. A konferenciát a Webexen és az MKT YouTube-csatornáján követhetik figyelemmel az érdeklődők.

A rendezvény bevezető előadását Sipka Péter munkajogi szakértő, a Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Karának adjunktusa tartja.

Felkért hozzászólók: Szebeni Dávid, az Enrawell Consulting Kft. stratégiai igazgatója, az MKT Fejlesztéspolitikai szakosztályának titkára, a Gazdaságpolitikai és Gazdaságelméleti Szakosztály elnökségi tagja; Mandrik István, az Országos Munkavédelmi Bizottság munkáltatói oldalának ügyvivője és Nagy-György Zoltán, az Ilcsi Szépítő Füvek Kft. ügyvezető igazgatója, az MKT Ipari és Vállalkozási Szakosztályának elnökségi tagja . A rendezvényt Nagy Katalin, Magyarország EU melletti Állandó Képviseletének volt tanácsosa, a Socfactor Consulting Tanácsadó Bt. ügyvezetője, az MKT Munkaügyi Szakosztályának elnökségi tagja moderálja.

A rendezvény megtekintéséhez szükséges információk: