MKT konferencia: Versenyképesség és fenntartható felzárkózás a Covid után

Hírek2021. jún. 28.Növekedés.hu

Versenyképesség és fenntartható felzárkózás a Covid után - ezzel a címmel szervez online konferenciát a Magyar Közgazdasági Társaság (MKT) Versenyképességi Szakosztálya 2021. július 7-én, szerdán 14 órától a Webexen és az MKT YouTube-csatornáján.

Versenyképesség és fenntartható felzárkózás a Covid után - ezzel a címmel szervez online konferenciát a Magyar Közgazdasági Társaság (MKT) Versenyképességi Szakosztálya 

2021. július 7-én, szerdán 14 órától 

Webexen és az MKT YouTube-csatornáján.

A rendezvény előadói: Csath Magdolna, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem kutatóprofesszora, a Nemzeti Versenyképességi Tanács tagja, az MKT Versenyképességi, valamint Informatikai Szakosztályainak elnökségi tagja és Virág Barnabás, a Magyar Nemzeti Bank monetáris politikáért és pénzügyi stabilitásért felelős alelnöke, a Versenyképességi Szakosztály elnökségi tagja. Virág Barnabás a rendezvényen bemutatja az MNB Növekedési jelentését, ami ezúttal hazánk pandémiát követő társadalmi és gazdasági folyamatokra való felkészültségét elemzi a kiadványban bevezetendő MNB Sustainable Future Index segítségével. A rendezvény moderátora: Baksay Gergely, az MNB Közgazdasági elemzésekért és versenyképességért felelős ügyvezető igazgatója, az MKT Versenyképességi Szakosztályának elnöke, az országos elnökség tagja.

A rendezvény megtekintéséhez szükséges információk:

YouTube-link:
https://www.youtube.com/channel/
UCQn9xUBg0ybiPRfB2QM4QOA/

Webex-link:
https://magyarkozgazdasagitarsasag.my.webex.com/
magyarkozgazdasagitarsasag.my/j.php?MTID=m531d0c519d99d1065a5f310b2418953a

Meeting number: 175 173 6694
Password: Verseny2021

A rendezvényt élőben streameljük az MKT YouTube-csatornáján.