MKT Nemzetközi Gazdaság Szakosztály: maradt az elnök

Hírek2024. jún. 24.Növekedés.hu

Újabb három évre Galambos Tamást, a Kelso Capital Kft. ügyvezetőjét választotta elnökévé az MKT Nemzetközi Gazdaság Szakosztálya.

A szavazó tagok újabb három évre bizalmat szavaztak a szakosztály titkárának Kovács Patríciának, a BGE PSZK mestertanárának is.

A tisztújítás eredményeként a szakosztályának elnökségi tagjai a következő három évben a következő szakemberek lettek: Bartha Attila, a BCE Gazdaság- és Közpolitika Intézetének egyetemi docense; Becsey Zsolt, a Károli Gáspár Református Egyetem ÁJK intézetvezető-helyettese, volt EP-képviselő; Csató Mária ny. közgazdász; Ferkelt Balázs, a BGE Külkereskedelmi Karának tanszékvezető egyetemi docense; Kováts-Széplaki Ildikó közgazdász, az EP korábbi munkatársa; Löblin János nemzetközi gazdasági tanácsadó; Nyíri Iván közgazdász, a szakosztály örökös tiszteletbeli elnöke; Pólyi Csaba ny. nagykövet; Rétfalvi György, az ExportHungary Kft. ügyvezető igazgatója; Scherczer-Károly Róbert, Magyarország Belgrádi Nagykövetségének külgazdasági attaséja, valamint Szép-Tüske Rita, a HIPA vezérigazgató-helyettese.