MKT-rendezvény: Az arany ékszerek szerepe a háztartások likviditáskezelésében

Hírek2022. feb. 23.Növekedés.hu

Karátos likviditásmenedzserek – az arany ékszerek szerepe a háztartások likviditáskezelésében. Ezzel a címmel jelent meg Gosztonyi Márton és Havran Dániel tanulmánya a közelmúltban a Közgazdasági Szemlében. A cikk apropóján a Magyar Közgazdasági Társaság (MKT) és a Közgazdasági Szemle közös, online szakmai rendezvényt szervez 2022. március 9-én, szerdán 14 órától a Webexen és az MKT YouTube-csatornáján.

A rendezvény kezdetén a szerzők – Gosztonyi Márton, a Budapesti Gazdasági Egyetem Budapest LAB Vállalkozásfejlesztési Központjának tudományos munkatársa és Havran Dániel, a Budapesti Corvinus Egyetem Pénzügyi, Számviteli és Gazdasági Jogi Intézetének egyetemi docense – ismertetik a tanulmány főbb megállapításait, majd egy kerekasztal-beszélgetés keretében, Asztalos László egyetemi magántanár moderálása mellett Koroknai Péter, a Magyar Nemzeti Bank Makrofinanszírozás és Külső Egyensúly Főosztályának vezetője; Hajdu Erzsébet, a BÁV Aukciósház és Záloghitel Zrt. régióvezetője és Juhász Gergely, a Conclude Befektetési Zrt. vezérigazgatója osztja meg gondolatait, reflexióit, tapasztalatait a témában. A résztvevőket Halm Tamás, a Közgazdasági Szemle főszerkesztője, az MKT elnökségi tagja köszönti.

A rendezvény megtekintéséhez szükséges információk:

A rendezvényt élőben streamelik az MKT YouTube-csatornáján.Gosztonyi Márton és Havran Dániel cikke a Közgazdasági Szemle honlapján