Nevet kell változtatnia a Waberer's-nek

Hírek2019. márc. 28.Növekedés.hu

Még legfeljebb három évig használhatja a korábbi tulajdonos nevét a cég, a most felmondott szerződésben ugyanis 3 éves felmondási idő szerepel.

A Társaságnak a korábbi tulajdonossal, Wáberer Györggyel kötött megállapodása csak a Waberer’s név használatáról rendelkezik. Azok a jogok, melyek többek között a napot formáló logóra, a jelenlegi arculati színvilágra és az „Optimum solution” szlogenre vonatkoznak, teljes mértékben a cég tulajdonát képezik.

Mivel a márkanév változtatására 3 éves időszak áll rendelkezésre, a Waberer’s fokozatosan vezeti be a változásokat, ezzel is minimalizálva a névváltáshoz kapcsolódó költségeket. Ezek a kapcsolódó költségek a jelenlegi várakozások alapján nem lesznek materiálisak és azokat a Társaság a nem rendszeres költségei között fogja kimutatni a pénzügyi jelentéseiben.

Robert Ziegler, a Waberer’s vezérigazgatója elmondta: „A névváltoztatás már régóta esedékes volt és már rendelkezésre állnak azok a terveink, amelyek biztosítják a zökkenőmentes és alacsony költségek melletti átállást. Az üzleti átalakulásunk mellett a márkanevünk megújítása is jelzi egy új időszak kezdetét a Társaság számára, amelyet erősebb ügyfélfókusz és a piaci változásokhoz történő agilisabb alkalmazkodás jellemez. Amint végleges döntés születik az új márkanévvel kapcsolatban, a Társaság a befektetőket és a közvéleményt is tájékoztatni fogja.”