Olimpiai aranyérmes a Közgazdász-vándorgyűlésen

Hírek2021. aug. 30.Növekedés.hu

A sportgazdasági szekció programjával folytatódott az 59. Közgazdász-vándorgyűlés szekcióinak felvétele hétfőn délelőtt.

Borbély Attila egyetemi tanár, az MKT Sportközgazdasági Szakosztályának elnöke moderálásával Kulcsár Krisztián világ- és Európa-bajnok, olimpiai ezüstérmes magyar párbajtőrvívó, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke; Olasz Anna világ- és Európa-bajnoki ezüstérmes magyar hosszútávúszó, olimpiai 4. helyezett, a Debreceni Egyetem sportközgazdász mesterszakos hallgatója; Lőrincz Viktor olimpiai- és világbajnoki ezüst-, kétszeres világbajnoki bronzérmes, Európa-bajnok birkózó; valamint Lőrincz Tamás olimpiai bajnok, világbajnok és négyszeres Európa-bajnok magyar birkózó értékelték a tokiói olimpia eredményeit és a várakozásokat a három év múlva megrendezendő, párizsi nyári olimpiai játékok kapcsán. Sőt: Lőrincz Tamás a felvételre a tokiói olimpiai aranyérmét is elhozta.

A beszélgetés - a vándorgyűlés többi szekciójával együtt - szeptember 23-án, csütörtökön 10 órától lesz megnézhető, meghallgatható a Közgazdász-vándorgyűlés oldalán és az MKT YouTube-csatornáján.