Orbán Viktor: Még sohasem néztünk ki olyan jól, mint ma este

Hírek2022. ápr. 3.Sz.A.

Jó mulatság, férfimunka volt, mindenkinek köszönöm, amit beletett ebbe a győzelembe - mondta Orbán Viktor a Fidesz- KDNP eredményváró gyűlésén a Bálna rendezvényközpontban.

Hatalmas győzelmet arattunk, akkorát, ami még a Holdról is látszik, de Brüsszelből biztosan. Jó mulatság, férfimunka volt - mondta el Orbán Viktor kormányfő a Fidesz eredményváró gyűlésén.

Külön megköszönte azoknak, akik imádkoztak a párt sikeréért, és a rájuk a határon túlról figyelő magyarok szavazatait.

- Köszönjük, hogy segítettek nekünk, így mi is segíthetünk nekik - fogalmazott a kormányfő.

Beszédében köszöntötte a Kárpátalján élő magyarokat, kérte, tartsanak ki, ne féljenek, az anyaország velük van.

- Minél nagyobb a győzelem, annál nagyobb szükség van a szerénységre. Ma este igazán van okunk az ünneplésre - tette hozzá. Külön megköszönte az aktivisták munkáját, akik - mint mondta - nem robotok, nem zsoldosok, hanem önkéntesek.

- A győzelem minden lehetőségét kihasználtunk - tette hozzá. Mindent meg fogunk tenni, hogy megszolgáljuk a bizalmat, amit ma este kaptunk - emelte ki a kormányfő.

Mint mondta: majd meg kell kérdeznünk, hogyan lehetséges, hogy akkor tudtunk a legjobban nyerni, amikor mindenki összefogott ellenünk.

- Ez a győzelem azt jelenti, hogy hiába a taktika, a cselszövés, mindig a szív győz, azért nyertünk, mert van egy közös szenvedélyünk, amit úgy hívnak: Magyarország - fogalmazott.

Mint mondta: óriási erőközpontok, nemzetközi szervezetek mozdultak meg ellenünk, nekik üzenjük: kidobott pénz volt minden fillér.

Soros Györgyre utalva elmondta: a magyar baloldal volt Gyuri bácsi legrosszabb befektetése, 12 éve csak viszi a pénzt - tette hozzá.

Hangsúlyozta: most kellett a legnagyobb túlerővel megküzdenünk országhatáron kívül és belül is, a fősodratú média és még az ukrán elnök is ellenünk volt.

- Hiába a túlerő, minket nem lehet megállítani, nincs annyi pénz, ami megállíthatna bennünet. Ha mi összefogunk, a legvastagabb falon is ét tudunk menni - tette hozzá.

Nem engedtük, hogy a kudarcos múlt visszatérjen, és megvédtük a gyerekeinket, családunkat is - fogalmazott a kormányfő.