Profi akar lenni? – Akkor az ELITE képzésre jelentkezzen

Hírek2018. okt 9.Növekedés.hu

Újra jelentkezhetnek a vállalatfinanszírozási és menedzsment tudást, valamint nemzetközi üzleti kapcsolatokat kereső magyar középvállalatok a Londoni Tőzsdecsoport és a Budapesti Értéktőzsde ELITE Programjára. A képzésen már 12 magyar cég vesz részt; a globális közösséget 33 országból több mint 900 vállalat alkotja. Októberben a BÉT partnereivel roadshow-t is szervez a program bemutatására. Elindult a jelentkezés az ELITE Program 2018 őszi körére. A Londoni Tőzsdecsoport leányvállalataként működő ELITE S.p.A. vállalatfejlesztési programját 2016 év végén hozta Magyarországra és egészítette ki hazai sajátosságokkal a Budapesti Értéktőzsde. Azóta összesen 12 magyar középvállalat, legutóbb 2018 tavaszán az AgriCorn, a Chemark és az Első Pesti Malom kezdte meg a képzési és networking programot. A következő hetekben a BÉT partnereivel, a Budapest Bankkal, az MKB Bankkal, a Deloitte-tal, a PwC-vel, az EY-jal, a Knowledge to Money Club-bal, az UniCredit Bankkal és a KAVOSZ-szal rendezvénysorozatot is szervez az ELITE Program bemutatására. A jelenlegi résztvevők közül az Agricorn, a Béflex, az Első Pesti Malom, a Megakrán és az UBM is beszámolnak tapasztalataikról. A középvállalati fókuszú budapesti, debreceni és pannonhalmi eseményeken a növekvő hazai vállalkozások kihívásairól, a cégértékelés mikéntjéről, a rendezett tulajdonosi szerkezet és adózás fontosságáról, valamint az energiatakarékossági adókedvezményről szintén szó lesz, és természetesen a BÉT szakértőinek is fel lehet tenni a programmal kapcsolatos kérdéseket. A kétéves képzésre vállalatok iratkozhatnak be. Ennek megfelelően a jelentkezések nem személyhez kötöttek, hanem maga a vállalat vesz részt a Programban, az egyes tematikus modulokat (például stratégiaalkotás vagy vállalatértékelés) a legrelevánsabb vezetők hallgathatják meg vagy egyszerre akár többen is részt vehetnek az adott kurzuson. Az ELITE Program magas színvonalú, nemzetközi szinten is kiemelkedő vállalatvezetési, -szervezési és finanszírozási képzést biztosít. Sikeres, gyorsan növekvő és új stratégiai kihívásokkal szembesülő középvállalatoknak ajánljuk, akik szeretnék szervezetirányítási és döntéshozatali folyamataikat erősebb alapokra helyezni– mondta Máté-Tóth István, a BÉT vezérigazgató-helyettese. Az ELITE Programban 33 országból több mint 900 cég vett, illetve vesz részt; amelyek összesen több mint évi 50 milliárd forint árbevételt termelnek és 400 000 munkahelyet teremtenek. A jelenleg képzésben résztvevő magyar vállalatok:

 • Agri-Corn Kft.
 • BÉFLEX Szolgáltató és Kereskedelmi Zrt.
 • Chemark Kft.
 • CNC Rapid Kft.
 • Első Pesti Malom Zrt.
 • Goodwill Pharma Kft.
 • Lakics Gépgyártó Kft.
 • Megakrán Zrt.
 • Qualysoft Informatikai Zrt.
 • Tranzit-Food Kft.
 • UBM Trade Zrt.
 • XAPT Kft.
Ha valakit érdekel a program vagy az előadás sorozatról szeretne többet megtudni, a BÉT szakértői szívesen adnak felvilágosítást: https://bet.hu/Kibocsatok/kozepvallalati-szolgaltatasok/ELITE-program/Kapcsolat

SIKERSZTORIK
Mit tennének a milliárdosok, ha mindenüket elvesztenék?
Bill Gates és Warren Buffett, akik egyébként hosszú ideje jó barátok, megosztották gondolataikat arról, mit tennének, ha mindenüket elvesztenék és a nulláról kellene felépíteniük az életüket.
Siker2018. ápr 28.
Vagyonokat keresnek a topmenedzserek, de milyen áron?
Ez a munka hatalmas nyomással jár – ezt pedig a magánéletüket viseli meg.
Siker2018. dec 6.
Hogyan szerezte mesés vagyonát a Rockefeller család?
Mohó, pénzéhes kapitalista vagy egy üzleti zseni, aki a semmiből építette fel magát? Rockefeller nem volt jó képességű gyerek mégis a világ leggazdagabb embere lett – miközben egy valamire mindig kínosan ügyelt.
Siker2018. júl 29.
5 kifejezés, amelyet a sikeres emberek soha nem használnak
Nem figyelünk eléggé a beszélgető partnerünkre.
Siker2018. nov 30.
40 éves nőként hozott létre dollármilliárdos vállalkozást
Therese Tucker feláldozta nyugdíjkori megtakarításait, hitelkártyái teljes keretét és felvett lakására egy második jelzáloghitelt is. Súlyos kockázatot vállalt, de bejött.
Siker2019. jan 11.
Egy fiatal srác 100 millió fontos sportruházati márkát rakott össze Nagy-Britanniában
Nehéz elképzelni, hogy az alapításkor 19 éves Ben Francis-nak honnan volt ideje és energiája létrehozni és vezetni a Gymshark-ot.
Siker2018. okt 18.