Profi akar lenni? – Akkor az ELITE képzésre jelentkezzen

Hírek2018. okt 9.Növekedés.hu

Újra jelentkezhetnek a vállalatfinanszírozási és menedzsment tudást, valamint nemzetközi üzleti kapcsolatokat kereső magyar középvállalatok a Londoni Tőzsdecsoport és a Budapesti Értéktőzsde ELITE Programjára. A képzésen már 12 magyar cég vesz részt; a globális közösséget 33 országból több mint 900 vállalat alkotja. Októberben a BÉT partnereivel roadshow-t is szervez a program bemutatására. Elindult a jelentkezés az ELITE Program 2018 őszi körére. A Londoni Tőzsdecsoport leányvállalataként működő ELITE S.p.A. vállalatfejlesztési programját 2016 év végén hozta Magyarországra és egészítette ki hazai sajátosságokkal a Budapesti Értéktőzsde. Azóta összesen 12 magyar középvállalat, legutóbb 2018 tavaszán az AgriCorn, a Chemark és az Első Pesti Malom kezdte meg a képzési és networking programot. A következő hetekben a BÉT partnereivel, a Budapest Bankkal, az MKB Bankkal, a Deloitte-tal, a PwC-vel, az EY-jal, a Knowledge to Money Club-bal, az UniCredit Bankkal és a KAVOSZ-szal rendezvénysorozatot is szervez az ELITE Program bemutatására. A jelenlegi résztvevők közül az Agricorn, a Béflex, az Első Pesti Malom, a Megakrán és az UBM is beszámolnak tapasztalataikról. A középvállalati fókuszú budapesti, debreceni és pannonhalmi eseményeken a növekvő hazai vállalkozások kihívásairól, a cégértékelés mikéntjéről, a rendezett tulajdonosi szerkezet és adózás fontosságáról, valamint az energiatakarékossági adókedvezményről szintén szó lesz, és természetesen a BÉT szakértőinek is fel lehet tenni a programmal kapcsolatos kérdéseket. A kétéves képzésre vállalatok iratkozhatnak be. Ennek megfelelően a jelentkezések nem személyhez kötöttek, hanem maga a vállalat vesz részt a Programban, az egyes tematikus modulokat (például stratégiaalkotás vagy vállalatértékelés) a legrelevánsabb vezetők hallgathatják meg vagy egyszerre akár többen is részt vehetnek az adott kurzuson. Az ELITE Program magas színvonalú, nemzetközi szinten is kiemelkedő vállalatvezetési, -szervezési és finanszírozási képzést biztosít. Sikeres, gyorsan növekvő és új stratégiai kihívásokkal szembesülő középvállalatoknak ajánljuk, akik szeretnék szervezetirányítási és döntéshozatali folyamataikat erősebb alapokra helyezni– mondta Máté-Tóth István, a BÉT vezérigazgató-helyettese. Az ELITE Programban 33 országból több mint 900 cég vett, illetve vesz részt; amelyek összesen több mint évi 50 milliárd forint árbevételt termelnek és 400 000 munkahelyet teremtenek. A jelenleg képzésben résztvevő magyar vállalatok:

 • Agri-Corn Kft.
 • BÉFLEX Szolgáltató és Kereskedelmi Zrt.
 • Chemark Kft.
 • CNC Rapid Kft.
 • Első Pesti Malom Zrt.
 • Goodwill Pharma Kft.
 • Lakics Gépgyártó Kft.
 • Megakrán Zrt.
 • Qualysoft Informatikai Zrt.
 • Tranzit-Food Kft.
 • UBM Trade Zrt.
 • XAPT Kft.
Ha valakit érdekel a program vagy az előadás sorozatról szeretne többet megtudni, a BÉT szakértői szívesen adnak felvilágosítást: https://bet.hu/Kibocsatok/kozepvallalati-szolgaltatasok/ELITE-program/Kapcsolat

SIKERSZTORIK
Richard Branson: a mindennapi sportolás készít fel a sikerekre
Branson szerint egy nap nem múlhat el sport nélkül. Napi kétszer teniszezik, illetve emellett minden nap 40 percen át súlyt is emel. A Bloomberg legfrissebb adatai szerint a 2000-ben lovaggá ütött angol üzletember 5,3 milliárd dolláros vagyonnal rendelkezik.
Siker2019. ápr 20.
Tudta, hogy az isteni Michelangelo zseniális üzletember is volt?
Levélváltásaiban jellemzően nem művészetről, sokkal inkább olcsón megszerezhető birtokokról, szerencsés adásvételekről folyt a szó.
Siker2019. ápr 6.
Erről mondott le Bill Gates és Warren Buffett a siker érdekében
Amikor valakinek a sikerére gondolunk, gyakran megfeledkezünk arról, hogy annak eléréséhez mennyi erőfeszítés szükséges.
Hírek2019. feb 1.
A briteket kiléptető Michel Barnier Európa legveszélyesebb embere
A francia néppárti politikusnak nemcsak Theresa Mayt sikerült kiütnie a ringből, de eddig azt is elérte, hogy az Unió végig egységes maradjon mögötte.
Elemzések2019. ápr 12.
A világ 10 legjobb üzleti egyeteme – Európa beelőzte a nagy amerikai fellegvárakat
Rögtön az első helyen egy európai intézmény, amely beelőzte a nagy amerikai fellegvárakat: a Harvardot, az MIT-t és a Standfordot. Ne Oxfordra gondoljunk!
Hírek2019. ápr 14.
Weiss Manfréd: a XX. század leginnovatívabb magyar vállalkozója
A csepeli mágnás báró úgy pörgette fel a magyar gazdaságot, ahogy arra azóta sem volt példa.
Elemzések2019. márc 24.