Soha nem látott népszerűségnek örvend az MKB SZÉP Kártya, rekordokat dönt a kártyahasználat

Hírek2019. szept. 3.Növekedés.hu

A SZÉP Kártya felhasználása szempontjából az év legjelentősebb időszaka zárult augusztus végén: 2019 első nyolc hónapjában az MKB SZÉP Kártyára érkező munkáltatói juttatások összege és a kártyahasználat is jelentősen nőtt:

  • 2019 első nyolc hónapjában az MKB Bankkal SZÉP Kártya szerződést kötő, több mint 200 ezer ügyfél kártyájára a tavalyi év azonos időszakához képest 74%-kal több munkáltatói juttatás érkezett, melynek összege megközelíti a 20 milliárd forintot.
  • Az MKB SZÉP Kártyával 2019-ben eddig bonyolított tranzakciók száma elérte a 4 millió darabot, a költések összege közel 15 milliárd forintot tett ki.
  • Az MKB SZÉP Kártya költések felhasználási cél szerinti összetétele (vendéglátás: 69%; szállás: 21%; szabadidő: 10%) a korábbi évekkel azonos módon alakult.

Az MKB SZÉP Kártyabirtokosok jelenleg 23 ezer kereskedelmi elfogadóhelyen használhatják kártyájukat, az elfogadói hálózat folyamatosan bővül.

Az MKB Bank az év hátralévő részében – idei év eddigi tendenciái alapján – az MKB SZÉP Kártyára érkező munkáltatói juttatások és a kártyás költések tekintetében is további növekedést vár