Sok lengyel úgy véli: az új technológiák túlságosan is beavatkoznak az életükbe

Hírek2018. máj 26.Növekedés.hu

A Lengyel Rádió honlapján ismertetett nemrégiben készült felmérés szerint a lengyelek 57 százaléka úgy véli, hogy az internet és az új technológia személyes kapcsolataikat kedvezőtlenül érinti, 53 százalékuk szerint pedig túlságosan beavatkozik az életükbe.  „Noha gyakran saját akaratunkból merülünk el a digitális világban, egyértelmű, hogy az új technológia használata tekintetében a fáradtság jelei mutatkoznak” fogalmaznak a jelentés szerzői, a GfK Polonia piackutató műhely és a Clue PR-ügynökség munkatársai. A megkérdezettek 32 százaléka azt állította, hogy okos telefonján túlságosan sok az alkalmazás, 33 százalékuk pedig időről időre kikapcsolja a készüléket, hogy elszakadhasson az internettől. A felmérést 600 lengyel állampolgár részvételével áprilisban végezték el. A megkeresettek életkora 21 és 50 év között volt.

SIKERSZTORIK
Ő volt a történelem leggazdagabb embere
A világ aranykészletének a felével rendelkezett. Legendás utazása során annyi aranyat szórt el, hogy azzal az egész régióban évekre tönkretette a nemesfém értékét. Egy hihetetlen történet.
Siker2019. márc 16.
Depresszió elleni orrsprayt fejlesztett ki a Johnson & Johnson
Az amerikai gyógyszerhatóság engedélyezte a partidrogként is használt ketamin származékát tartalmazó orrspray-t.
Hírek2019. márc 16.
Nagyon jó film lett a most díjazott Rossz versek
Először nyerte el magyar film a Monte Carlo-i Filmfesztivál fődíját: a Rossz verseket az Emir Kusturica vezette zsűri díjazta.
Siker2019. márc 16.
Bill Gates szerint ez a 10 újítás megváltoztatja a közeljövőt
Erős lista a Microsoft egykori alapítójától. Reméljük, hogy nem téved és ezek az újdonságok hamarosan megkönnyítik majd az életünket. Az egészségügyi pontok különösen figyelemreméltók.
Tech2019. márc 15.
Ezeket az órákat hordják a legnagyobb cégek vezetői
A legsikeresebb vezetők számára egy óra a presztízs és az imázs fontos része. Mutatjuk, milyen órákat hord néhány meghatározó nagyvállalat vezetője.
Hírek2019. márc 10.
Ez az iphone app hozta messze a legtöbb pénzt
A Sensor Tower adatai alapján a Statista rangsorolta a legtöbb bevételt hozó Iphone alkalmazásokat: a Netflix népszerűsége töretlen, már az App Store-t is uralja.
Tech2019. jan 30.
5 kifejezés, amelyet a sikeres emberek soha nem használnak
Nem várhatjuk el, hogy megértsük a másikat, ha nem fordítunk rá elég figyelmet. Összegyűjtöttünk 5 olyan kifejezést, amelyet jobb, ha elkerülünk.
Siker2018. nov 30.