Stratégiai partnerséget kötött a Duna House és a Lehel cégcsoport

Hírek2024. júl. 29.MTI

Stratégiai partnerséget kötött a Duna House csoport új energetikai üzletága, a DH Energy és a Lehel cégcsoport az ügyfelek egyablakos kiszolgálására, az együttműködésnek köszönhetően a DH Energy lakossági és kisvállalati ügyfeleinek kínált energiahatékonysági megoldásait kivitelezői oldalról az Aluradiátor Projekt Kft. biztosítja majd - közölték az érintettek közös közleményben.

Kiemelték, az együttműködés révén a két vállalat szakértői csapata teljes körű támogatást nyújt az Otthonfelújítási Programban részt vevő ingatlantulajdonosoknak a kezdeti lépésektől, a kivitelezésen át, egészen az utó tanúsítvány elkészítéséig, valamint a pályázat lezárásáig.

A közleményben felidézték, a DH Energy célul tűzte ki, hogy a Duna House ingatlanközvetítői hálózatának mintegy 150 irodájában teljes körű, személyre szabott energiahatékonysági megoldásokat nyújt lakossági és kisvállalati ügyfeleknek.

A tájékoztatás szerint az országos lefedettségű Lehel cégcsoport az Otthon Melege Programban mintegy 4000 távfűtéses lakás komplett épületgépészeti felújítását végezte el, ezzel átlagosan 20-27 százalékos rezsicsökkenést értek el.