Szabad a pálya, ha van matricája! Vezessen óvatosan!

Hírek2019. máj. 6.Növekedés.hu

A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató (NÚSZ) Zrt. saját kezdeményezésekkel csatlakozik A Közlekedési Kultúra Napja 2019 programsorozathoz. A cég fókuszában a fiatalabb korosztály képviselői állnak.

Szabad a pálya, ha van matricája! Vezessen óvatosan! – hangzik a NÚSZ Zrt. A Közlekedési Kultúra Napja (május 11.) alkalmából kihirdetett mottója, amely a közelgő gyermeknap apropóján külön figyelmet szentel a kisebbek tudatos közlekedésre nevelésének.

A Közlekedéstudományi Egyesület szervezésében – az Innovációs és Technológiai Minisztérium támogatásával – megvalósuló Közlekedési Kultúra Napja programsorozat a biztonságos és kulturált közlekedés jelentőségére hivatott felhívni a figyelmet, ami vállalatunknak is szívügye – közölte Bartal Tamás, a NÚSZ Zrt. vezérigazgatója.

Ennek megfelelően az útdíjfizetési szolgáltató közlekedésbiztonsági témájú színezőket helyezett ki 18 ügyfélszolgálati irodájának gyereksarkaiba, az ügyfeleket a Közlekedési Kultúra Napjához kapcsolódó apró ajándékkal, a velük érkező gyermekeket ingyenes közlekedésbiztonsági foglalkoztató és információs füzettel várja. A „Tóbiás és Balambér közlekedési kalandjai” című, gyermekeknek szóló kiadványt a Tudatos Közlekedők Egyesületével összefogásban adja a kicsiknek a társaság. Ezen kívül a vállalat az autópályapihenőkben végzett szokásos ellenőrzések során az érvényes matricával rendelkező autósoknak is kisebb ajándékot, az autóban utazó gyerekeknek pedig foglalkoztatófüzetet ad ajándékba.