Tisztújítás és szakmai előadás a Kereskedelmi Szakosztálynál

Hírek2020. szept. 20.Növekedés.hu

Kozák Tamást, a Budapesti Gazdasági Egyetem Kereskedelem Tanszékének tanszékvezető főiskolai docensét, duális képzésekért felelős vezetőjét választotta elnökévé csütörtöki, online tisztújító ülését az MKT Kereskedelmi Szakosztálya. A digitális térben szavazó tagok a szakosztály titkári feladataival Soós Gabriellát, az ELTE ÁJK Közgazdaságtan és Statisztika Tanszékének adjunktusát bízták meg.

A Microsoft Teams alkalmazásban megszervezett ülés kezdetén Kozák Tamás tartott egy szakmai előadást a digitalizáció hatásairól a kereskedelemben.

Az előadást követő, online tisztújítás során az érdeklődő tagok megválasztották az MKT Kereskedelmi Szakosztályának új elnökségét, amelynek tagjai – Kozák Tamás elnök és Soós Gabriella titkár mellett – a következő szakemberek lettek: Agárdi Irma, a Budapesti Corvinus Egyetem Marketingmenedzsment Tanszékének docense, a Kereskedelmi Kutatóközpont vezetője; Pálinkás Zsolt, a Tesco Európa működési vezérigazgató-helyettese; Vámos György, az Országos Kereskedelmi Szövetség főtitkára; valamint Tóth Róbert, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara vezető közgazdásza.