Új év, új tippek – Amazon wholesale

Hírek2021. jan. 25.Növekedés.hu

Ha már van Amazon wholesale vállalkozásod, akkor azért fogod hasznosnak találni a következő tippeket, ha még nincs, akkor meg pontosan azért! Az új év egy új kezdet, és nincs ez másképp az Amazon vállalkozások esetében sem.

Ha sikeres új évi kezdetre vágysz, s egyben néhány valóban hasznos stratégiai tippre, akkor feltétlenül folytasd az olvasást, mert Szőke Balázs, az Amazon és az e-kereskedelem tapasztalt instruktora megosztotta velünk legfontosabb gondolatait, amik segítségével jó üzleti döntéseket hozhatsz és valósíthatsz meg!

Maradj lelkes, és tiszteld a vásárlóidat!

Nem lankadhat a lelkesedésed csak azért, mert több, sőt, akár negatív visszajelzéseket is nagyobb számban kaptál. Ha növekszik az eladás, növekszik a vásárlók száma is, így szuperhős erő kellene ahhoz, hogy távol tartsd magadtól az elégedetlenséget.

Ha nincs szupererőd, mint például szuperközömbösség a lelki békéd érdekében, vagy valamilyen varázslótudományod az áruk átváltoztatásához, akkor fogadd el: mindig voltak, vannak és lesznek elégedetlen vásárlók, akik másra számítottak, mint ami megérkezett hozzájuk. A számuk értelemszerűen növekedni fog, ha jelentősen nőtt a vásárlóid száma a karácsonyi ünnepeket megelőző izgalmas időszak alatt.

Fontos, hogy ezt figyelembe véve értékeld a munkádat. Természetesen mindig tisztelettel bánj a vásárlóiddal, ha újra visszavárod őket!

Töltsd fel az árukészletedet!

Ha már karácsony, hát érdemes a mostani extra akciók során feltölteni az árukészletedet. A most jelentősen, akár 50-70%-kal vagy még annál is jobban leárazott karácsonyi termékek ára a következő karácsonyi időszakban újra magasan, az egekben szárnyal majd. 

Gyakori az is, hogy egyes beszállítók a nem kifejezetten karácsonyi termékeiket is hatalmas akciók keretében értékesítik, legyen szó például különböző termékekből álló komplett csomagokról, játékokról vagy akár különböző konyhai felszerelésekről.

Azt biztosan te is azonnal látod, hogy ezek a termékek nem csak karácsonykor keresettek. Legyen a papa névnapja, a nagylány szülinapja, Valentin-nap, házassági évforduló, s még nagyon hosszan sorolhatnánk, elég sok olyan terméket találunk, amire egész évben folyamatosan igény van.

Mindig alaposan gondold át, mik azok a döntések, amik előre visznek, de a buktatókat is elkerülheted velük! Ha utánaolvasol, fontos szempontokat találhatsz magadnak ahhoz, hogy sikeres Amazon wholesale üzlet tulajdonosa lehess!

Élvezd a januárt!

A január egy nagyon izgalmas hónap lehet számodra. Ugyan már elteltek az ünnepek, s így az arra való készülődésből, valamint az ajándékozás vágyából való vásárlás már nem motiválja az embereket a költekezésre, de szerencsére itt a január. Hogy ebben mi a szerencsés? Általános jelenség, hogy az új év elején nagy számban vásárolnak azok, akik ajándékkártyáikat szeretnék elkölteni.

Azt gondolod, ez nem sok? Az Amazonon 31 milliárd dollár értékben értékesítettek ajándékkártyákat! Ezt szem előtt tartva, most is a várható kereslethez próbáld igazítani a készleteidet!