Új vezető került a MOL élére Romániában

Hírek2024. jan. 8.MTI

Mozga Gábor személyében új ügyvezető igazgatója van a Mol Romániának január elsejétől - közölte hétfőn az MTI-vel a Mol Románia.

A tájékoztatás szerint Ene Camelia eddigi ügyvezető igazgató 17 év után befejezte munkáját a vállalatnál, feladatait Mozga Gábor vette át, aki Lengyelországból érkezett a romániai leányvállalat élére.

Mozga Gábor 2019 óta van a vállalatnál, vezetőként a Mol-csoport kiskereskedelmi és értékesítési osztályának kilenc országot érintő fejlesztéséért és irányításáért felelt, elsősorban az értékesítési és működési stratégiák kidolgozása és kivitelezése terén szerzett tapasztalatot - írták a közleményben.

Tavaly Lengyelországban irányította a Mol-csoport eddigi legnagyobb kiskereskedelmi akvizíciójának integrációját, a Lotos hálózat átalakítását Mol Polskává.

Közgazdasági egyetemi végzettsége van, jelentős tapasztalatot szerzett kereskedelmi és pénzügyi területeken, több mint két évtizedig nagy FMCG vállalatok igazgatótanácsaiban dolgozott - közölte a vállalat.

Mozga Gábor mérföldkőnek nevezte a következő időszakot a Mol Románia növekedési útján.

Közölte, hogy a vállalat az ügyfelek folyamatosan változó igényeihez alkalmazkodva, a személyre szabott ügyfélélményt biztosító technikai megoldásokat integrálva fejleszti szolgáltatásait.

"Alkalmazkodóképesek, innovatívak maradunk és megőrizzünk ügyfélközpontú hozzáállásunkat, annak érdekében, hogy fenntartsuk a Mol egyedi, megkülönböztetett márkaidentitását" - idézte az új ügyvezető igazgatót a közlemény.

A Mol Románia a Mol-csoport romániai leányvállalata, Románia egyik legjelentősebb olajipari vállalata, mely 27 éve van jelen a piacon.