Újbudára helyezi át budaörsi ügyfélszolgálatát a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt.

Hírek2021. feb. 8.Növekedés.hu

Budapest belvárosához közelebb, Újbudára helyezi át az egyik legnagyobb ügyfélforgalmat bonyolító, budaörsi ügyfélszolgálatát a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. A társaság újbudai irodája 2021. február 11-től a Budaörsi út 153. szám alatt, a Fonte irodaházban várja majd partnereit és ügyfeleit a megszokott nyitvatartási időben és a már ismert szolgáltatásokkal.

"A budaörsi ügyfélszolgálatunk az egyik legnagyobb forgalmat bonyolító irodánk, éves szinten közel 50 ezren fordulnak meg ezen a kirendeltségünkön. Ez azt is jelenti, hogy naponta akár 150 ügyfélnek segítenek az itt dolgozó kollégáink"

– mondta Bartal Tamás, a NÚSZ Zrt. vezérigazgatója. Hozzátette:

"Ezért is különösen fontos, hogy a legnagyobb irodánk közelebb legyen az ügyfeleinkhez, könnyebben elérhető legyen a számukra."

A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. tapasztalatai szerint egyre nagyobb az igény arra, hogy a közlekedők az útdíjfizetéssel kapcsolatos ügyeiket városon belül tudják intézni, amihez igyekszik alkalmazkodni a társaság. Ezért helyezte át a belvárosba az ügyfélszolgálati irodáit a NÚSZ Zrt. már Szegeden, Székesfehérváron és Gyöngyösön, és ezen elv mentén nyitott új belvárosi irodát egy bő éve Budapesten is.

A NÚSZ Zrt. budaörsi ügyfélszolgálata az M1/M7 bevezetőjéről költözik a Budaörsi út 153. szám alatt lévő irodaházba. A helyszín kiválasztásánál ez alkalommal is szempont volt a jó megközelítési lehetőség mind autóval, mind tömegközlekedéssel, mind kerékpárral, mind pedig gyalogosan.

A költözés 2021. február 10-én (szerdán) napközben zajlik majd, ennek okán az ügyfelek ezen a napon a leggyakrabban igénybe vett szolgáltatásokat tudják majd elintézni a NÚSZ Zrt. helyszínen működő mobil irodájában.

A társaság ügyfélszolgálatain a közlekedők elsősorban olyan ügyfélszolgálati szolgáltatásokat vesznek igénybe az e-matrica vásárlás mellett, mint a rendszám vagy felségjel elírásának korrigálása, továbbá pótdíjas ügyeket is intéznek, mint például a pótdíj befizetése.